webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Dream Theater Dream Theater
  • Dream Theater
    Dream Theater

  • onze prijs:€ 6.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:19 september 2013
  • levertijd:2 à 3 werkdagen
 
Info

Na bijna 3 decennia aan de absolute wereldtop van de progressive rock vond Dream Theater het tijd worden voor het eerste naamloze album. 'Dream Theater' is opgenomen in de Cove City Sound Studios in Glen Cove, New York, met als producer niemand minder dan lid van het eerste uur, John Petrucci.
 
Het album markeert een nieuw hoofdstuk voor de band, aangezien het het eerste is waarbij drummer Mike Mangini volledig geïntegreerd in het creatieve proces. "Dream tehater' is de opvolger van het hoog aangeschreven album 'A Dramatic Turn of Events’'dat in 2011 verscheen. Dit album, met highlight 'On The Backs Of Angels', leverde de eerste Grammy nominatie (Best Hard Rock/Metal Performance) op in de geschiedenis van de iconische band. Het was tevens het meest succesvolle Dream Theater album tot op heden, met een top tien notatie in maar liefst veertien landen, met de Amerikaanse Billboard 200 inbegrepen.
 
Sinds de reünie met Roadrunner Records in 2007 heeft Dream Theater een serie aan opmerkelijke albums uitgebracht, waar elk album de luisteraar verbaast met zijn muzikale facetten en creatieve paden. Met 'Dream Theater' voegt de band wederom een nieuw hoogtepunt toe aan haar reeds rijke oeuvre en laat horen dat de koek na drie decennia nog steeds niet op is en het vlagschip van de progrock nog immer leidend is!

Klik hier voor alles van Dream Theater