webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Ozark Henry Paramount -limited 3lp-
  • Ozark Henry
    Paramount -limited 3lp-

  • onze prijs:€ 44.99
  •  
  • formaat:3LP
  • releasedatum:05 maart 2015
  • levertijd:meer dan 75 werkdagen
 
Info

2-LP + CD

Ozark Henry gaat met zijn nieuwe project Paramount opnieuw samenwerking aan met de 68 leden van het Nationaal Orkest van België (NOB). Ozark Henry was in 2012 al het gezicht bij de viering van de 25e verjaardag van het NOB. Het symfonieorkest heeft hem nu gevraagd een album samen te stellen dat zijn verleden, heden en toekomst weerspiegelt.

 
Albert Wastiaux, intendant van het NOB: "We wilden een eerlijke en pure manier vinden om een symfonisch orkest met een niet-klassieke rockartiest samen te brengen op het podium. Geen band, geen elektrische gitaren, alleen het rijke geluid van ons orkest en de naakte stem van Ozark Henry."
 
Voor Paramount, dat staat voor excellentie in uitvoering, kregen de liedjes die Ozark Henry uitkoos volledig nieuwe arrangementen. De opnames zijn op het allerhoogste surround niveau gemastered. De 9.1 surround is zelfs een wereldprimeur en brengt de audio-ervaring op topniveau. Het vijftien nummers tellende album bevat 4 gloednieuwe nummers, waaronder de eerste single, We Can Be Heroes, een cover van het David Bowie-nummer, een aantal hits en minder bekende parels uit de carrière van Ozark Henry.
1.  This Is All I Have
2.  We Can Be Heroes
3.  Grace
4.  Love Is Free To Interfere
5.  Maybe
6.  Out Of This World
7.  An Angel Fell It's Done
1.  This Is All I Have
2.  We Can Be Heroes
3.  Grace
4.  Love Is Free To Interfere
5.  Maybe
6.  Out Of This World
7.  An Angel Fell It's Done
Klik hier voor alles van Ozark Henry