webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Various Klassiek For Kids 2016
  • Various
    Klassiek For Kids 2016

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:2CD
  • releasedatum:29 september 2016
  • levertijd:2 à 3 werkdagen
 
Info

Het Kasteel van Beethoven


Sir Simon Rattle dirigeert
Edwin Rutten vertelt… 

Dat belooft een groots muzikaal bouwwerk!

Voor de vijfde achtereenvolgende keer is Edwin Rutten ambassadeur van Aangenaam Klassiek for Kids. Ook dit jaar schreef de verhalenverteller, zanger, acteur, presentator, muzikant, docent en columnist een muzikaal verhaal voor kinderen en andere volwassen: Het Kasteel van Beethoven.
Aan de hand van een heuse bouwtekening wordt Het Kasteel gebouwd. Ridders en jonkvrouwen komen tot leven, ook de opbouw van de symfonie zelf wordt uit de doeken gedaan. Terwijl Rutten vertelt over expositie en coda, Toverkol en geelgors, dirigeert Sir Simon Rattle de Berliner Philharmoniker. Na het beluisteren van deze dubbel-cd kent Beethovens Vijfde symfonie geen geheimen meer voor je. Enkel die je er zelf bij verzint…

Bij aanschaf van Aangenaam Klassiek for Kids, ontvangt u gratis twee wenskaarten. Daarnaast ontvangt u namens de Nationale EntertainmentCard tevens een speciale Aangenaam Klassiek for Kids cadeaukaart ter waarde van € 5,00. U kunt de Aangenaam Klassiek for Kids-cadeaucard inwisselen bij aankoop van een of meerdere titels uit de campagne.
 
Klik hier voor alles van Various