webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Kik, The Stad En Land  (groen Vinyl)
  • Kik, The
    Stad En Land (groen Vinyl)

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:LP
  • releasedatum:13 januari 2017
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

The Kik, de bekendste Neerlandstalige bietband ter wereld, is terug met een nieuwe langspeler. Voorman Dave von Raven en zijn kompanen vervaardigden Stad en Land in de PAF! Studio te Rotterdam. Vorig jaar werd de voormalige oefenruimte door Dave en technicus Marcel Fakkers (voorheen The Madd) omgebouwd tot een heuse studio. Hier namen ze onder meer al platen met Jerry Hormone’s Ego Trip en Black Marble Selection op.

Op Stad en Land laat The Kik haar ware gezicht zien: de teksten gaan meer dan ooit over persoonlijke zaken: soms speels en humoristisch, dan weer breekbaar. Stad & Land is een openhartige plaat over volwassen worden, waarin de ervaring en inspiratie die ze in het theater hebben opgedaan duidelijk waarneembaar zijn.

In 2012 debuteerde The Kik met het album Springlevend, in 2014 gevolgd door ‘2’. Samen met Armand (1946 - 2015) nam The Kik in 2015 een album op met oud en nieuw materiaal uit zijn rijke oeuvre. “Een album met al die liedjes waar de meeste mensen niet naar luisteren,” zei hij er destijds zelf over. Dit jaar verschijnt tevens een biografie over Armand van de hand van Marcel Groenwegen, bassist van The Kik.

NU OP GROEN VINYL VERKRIJGBAAR

Klik hier voor alles van Kik, The