webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Tv Series Schuldig - Wie Betaalt De Rekening
  • Tv Series
    Schuldig - Wie Betaalt De Rekening

  • onze prijs:€ 6.99
  •  
  • formaat:2DVD
  • releasedatum:08 maart 2017
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Welkom in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord. Een roerige volksbuurt met charmante laagbouw en uitgesproken karakters. En veel, heel veel schulden.

De buurt vormt de achtergrond voor Schuldig, een documentaireserie van Human waarin niet alleen de bewoners met schulden centraal staan, maar juist ook de werelden eromheen: de deurwaarder, de hulpverlener, de schuldeiser en de lokale politiek.

Maak kennis met Ditte, Carmelita, Dennis, Ron en Ramona: bewoners die het hoofd maar moeilijk boven water kunnen houden. Ontmoet ook Ed, Will en Paul, die elk op hun eigen manier de strijd aangaan tegen ongeopende rekeningen en een vastgelopen systeem.

Schuldig, een unieke documentaireserie over hoop, wanhoop en veerkracht in een buurt verbonden door schulden. Van een kale kip kun je niet plukken. Dus wie draait er op voor de rekening?

Afl.1: Kerst
Het is kerst in de Vogelbuurt. Zal Dennis zijn dierenwinkel behouden, Carmelita haar dromen vasthouden en Ditte haar waardigheid bewaren? Hulpverlener Paul geeft het stokje door aan zijn opvolger.

Afl.2: Feest
Het UWV wil dat Ditte zich laat herkeuren en meer gaat werken, ondanks haar chronische pijn. Carmelita zwicht voor de druk om onder bewind te gaan, maar niet zonder slag of stoot.

Afl.3: Hoop en wanhoop.
Dierenwinkeleigenaar Dennis dreigt zijn veerkracht te verliezen als hij moet stoppen met zijn winkeltje. Ondertussen proberen Will en Paul nieuwe ontruimingen in de Vogelbuurt te voorkomen.

Afl. 4: Dichte deuren
Als de bel gaat in de Vogelbuurt weet je maar nooit of het deurwaarder Ed is. En als mensen open doen zijn ze meestal boos. Op hem. Wie wil er altijd de boodschapper van het slechte nieuws zijn?

Afl. 5: Belofte maakt schuld
Will, directeur van Doras, een hulpverlenende instantie in de Vogelbuurt, schrikt als ze hoort dat Ramona met man en jonge kinderen op straat is gezet. Ze belooft hen haar hulp.
 

Afl.6: Het schuldendorp
Bijna iedereen in de Vogelbuurt van Amsterdam-Noord kampt met schulden. Gelukkig voor de buurtbewoners is er Paul, de onorthodoxe hulpverlener die dag en nacht voor ze klaar staat.
 

Klik hier voor alles van Tv Series