webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Oh Susanna Girl In Teen City
  • Oh Susanna
    Girl In Teen City

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:06 april 2017
  • levertijd:meer dan 75 werkdagen
 
Info



KOOP NU GIRL IN THE TEEN CITY BIJ ONS EN MAAK KANS OP 2 GRATIS KAARTJES VOOR HAAR OPTREDEN OP ZONDAG 16 MEI IN TRIANON, NIJMEGEN. (KLIK HIER VOOR TICKETS)


Middels haar muziek brengt Oh Susanna ons haar scherpe observaties, vastgelegd in prachtige liedjes en gepresenteerd met een warme stem. Als Suzie Ungerleider verhuisde ze op jonge leeftijd met haar ouder vanuit Amerika naar Vancouver, Ca. van waaruit ze ook Europa veroverde met haar kleine muzikale portretjes van de wereld om haar heen. En zo eerlijk als ze over zichzelf maar ook de wereld om haar heen schrijft en zingt hoor je maar zelden. Na haar doorbraak met haar debuut en Johnstown met name de CD Sleepy Little Sailor had ze zich een favorietenplaats veroverd bij vele muziekfans. Een status die ze met albums als Short Stories (hoe toepasselijk) en Soon The Birds, maar ook met haar hartverwarmende optredens, alleen maar verder uitbouwde.

Na het album Name Dropper, waarvoor erkende schrijvers als Ron Sexsmith, Jim Cuddy, Luke Doucet en Amelia Curran uitgenodigd werden om speciaal voor Suzie een nummer te schrijven, komt deze persoonlijke favoriet van veel insiders nu terug met een wel zeer persoonlijke terugblik op haar jaren als “punktiener”. A Girl In Teen City is opnieuw een hoogtepunt geworden in het toch al indrukwekkende oeuvre van Oh Susanna

Klik hier voor alles van Oh Susanna