webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Tv Series House Of Cards Usa 1-5 Dvd Boxset
  • Tv Series
    House Of Cards Usa 1-5 Dvd Boxset

  • onze prijs:€ 35.99
  •  
  • formaat:20DVD
  • releasedatum:11 oktober 2017
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Mooie boxset met alle 5 seizoenen van House Of Cards USA op 20 discs

Volume 1 - Hoofdstukken 1 - 13
Het genadeloze en sluwe congreslid Francis Underwood (Golden Globe® winnaar Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Golden Globe® winnares Robin Wright) deinzen voor niets terug om de top te bereiken. Dit duivelse politieke drama dringt door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington DC. Kate Mara en Corey Stoll hebben ook rollen in de eerste originele serie van David Fincher en Beau Willimon.
Volume 2 - Hoofdstukken 14 - 26
Op superieure, verleidelijke en charismatische wijze zetten Francis Underwood en zijn even ambitieuze vrouw Claire hun genadeloze klim naar de macht voort in seizoen 2 van “House of Cards”. Achter de sluier van macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in het hedendaagse Washington DC moeten de Underwoods het tegen dreigingen uit zowel het verleden als het heden opnemen om te voorkomen dat ze alles verliezen. Door nieuwe bondgenootschappen te vormen en oude te laten bezwijken door bedrog en verraad zullen zij zich door niets laten tegenhouden om hun gezag te laten gelden.
Volume 3 - Hoofdstukken 27 - 39
In seizoen 3 van “House of Cards”, vecht president Underwood uit alle macht om zijn erfgoed zeker te stellen, terwijl Claire meer wil zijn dan de First Lady. De grootste dreiging is echter hun strijd tegen elkaar. Frank laat zich door niets tegenhouden om de macht in Washington DC vast te houden.
Volume 4 - Hoofdstukken 40 - 52
Ze waren altijd een geweldig team. Maar nu, in seizoen 4 van “House of Cards”, worden Frank en Claire nog gedegener tegenstanders als hun huwelijk wankelt en hun ambities nog meer tegen over elkaar staan.
Volume 5 - Hoofdstukken 53 - 65
De spanningen lopen op in het Witte Huis tijdens de presidentiële verkiezingen als Frank en Claire door hun politieke carrières navigeren en hun relaties herdefiniëren - vooral die met elkaar.

Klik hier voor alles van Tv Series