Teskey Brother Bestel & Win actie

 

Beste mensen! 

Eén van de mooiste albums van vorig jaar, en zeker ook één die met iedere draaibeurt mooier werd, was het album 'Half Mile Harvest' van de uit Australië afkomstige Teskey Brothers. Op onze site schreven wij het volgende over dat album: "Wanneer je luistert naar The Teskey Brothers zou je denken dat dit het werk is van een stevig op leeftijd zijnde blues- of soulzanger uit Memphis, Tennessee. Zanger John Teskey en zijn band zijn echter een groep jonge twintigers uit een dorp net buiten Melbourne, Australië. Gewapend met een doorrookte whiskey-stem en een onweerstaanbare groove maken ze een prachtige combinatie van soul, blues en pop".

 

 

Nieuw album: Run Home slow

 
Begin augustus komen de Teskey Brothers al met een nieuw album. Dit album heet 'Run Home slow' en dit ligt vrijdag 2 augustus in de winkels. Er is inmiddels al een eerste single uitgebracht. Deze heet 'Hold me'. De clip daarvan kun je  HIER  al bekijken en beluisteren. 

Samen met de platenmaatschappij hebben we een mooie Bestel & Win actie rondom dit nieuwe Teskey Brothers album. Drie weken voor de release van Run Home Slow spelen The Teskey Brothers, tijdens de 4Daagse Feesten, in de prachtige Sint Stevenskerk in Nijmegen. Dit concert is al meerdere weken uitverkocht, maar ...

... ALS JE 'RUN HOME SLOW' VOOR DONDERDAG 11 JULI  BIJ ONS BESTELT OF RESERVEERT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN GRATIS KAARTJES (2 per winnaar) VOOR HUN SINT STEVENSKERK CONCERT IN NIJMEGEN OP 17 JULI. 

Onder de afbeelding kun je kiezen voor de CD of de LP versie van 'Run Home Slow'. 


 
 
 
   
 
 
 
Teskey Brothers, The
Run Home Slow
CD | 02 augustus 2019
 
€ 15.99
 
 
   
 
 
 
Teskey Brothers, The
Run Home Slow
LP | 02 augustus 2019
 
€ 22.99
 
 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.