Popronde in de winkel en Kroese Presents: Emmett Tinley 

 

Beste mensen! 

Vandaag willen we jullie graag herinneren aan en uitnodigen voor twee live-events die wij deze week mede-organiseren: POPRONDE en het Kroese Presents concert met EMMETT TINLEY in Luxor Live. 


VRIJDAGAVOND 25 oktober; POPRONDE in winkel ARNHEMNet als vorig jaar doen wij dit jaar met onze winkel in ARNHEM weer mee aan het grootste Nederlandse rondreizende muzikale circus ,de POPRONDE.  Er komen twee bands in onze winkel optreden:  ROBIN KESTER  en  SHAEMLESS. 

over ROBIN KESTER: 
Gijsbert Kamer (Volkskrant) noemde Robin Kester een van de muzikale beloftes voor 2019: “Een onderkoelde, wat dromerige stem (..) Een geluid dat in Nederland vrij weinig wordt gemaakt". Eerder stond ze al op festivals als Here Comes The Summer en Motel Mozaïque. Met Marien Dorleijn (zanger en gitarit van MOSS) werkt ze momenteel aan haar 2e EP. 

over SHAEMLESS:
Shaemless neemt een speciale plek in ons hart in, zij brengen namelijk hun muziek uit via ons eigen Kroese Records label. Shaemless maakt een energieke mix van (post)punk, noise, blues en surfy 60s garage met volstrekt eigen sound. Hun songs zijn altijd puur, hard en toch dansbaar.

Als je HIER of  op de POPRONDE afbeelding hierboven klikt, kom je op een pagina op onze site waar je een paar clips van ROBIN KESTER en SHAEMLESS kan bekijken en beluisteren. 


 


ZONDAG 27 oktober
Kroese Presents:  EMMETT TINLEY Als engelen konden zingen, dan klonken ze als EMMETT TINLEY. De man is gezegend met een werkelijk waar prachtige stem en daarbij schrijft hij ook nog eens liedjes waarvan de melodieën die stem alleen nog maar mooier maken. Mensen die van singers-songwriters als Damien Rice, Jose Gzalez, David Gray en Jeff Buckley houden mogen dit oprecht niet missen. 

Als je doorklikt naar DEZE PAGINA kom je op een pagina waar een 2 Meter Sessie met TINLEY te zien en te horen is. Na een paar minuten ben je 'verkocht'.  

De nieuwste single 'Don't let go' is HIER te beluisteren.


Graag tot ziens!! 
  


 

 

 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.