Kroese Week 50

 

Goedemorgen! 

WEEK 50, .... buiten lijkt het wel al een paar dagen herfst, maar het einde van het jaar begint nu toch serieus echt te naderen. Hieronder ons weekoverzicht.  
 

Hoogtepunten

 
 

Danny Vera  -  Live   

 

Een gouden plaat, een platinum single en uitverkochte zalen, 2019 is een mooi jaar voor Danny Vera. Deze voorspoed kwam niet vanzelf. Heel stiekem en tegen de klippen op trad Danny Vera toe tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Vanuit Middelburg verovert Danny Vera langzaamaan Nederland. Zonder concessies, als een rit in een achtbaan. Een hippie in een maatpak met een vetkuif. Zijn liefde voor een goed lied is sterker dan de drang naar een radiohit. En toch groeit zijn fanschare gestaag. En natuurlijk die hit ... >> lees HIER meer ... 

 

 
 

Alex Roeka  -  Rauwe Genade

 

Rauwe Genade is Roeka’s vijfde album voor Excelsior en is opgenomen met zijn persoonlijke dreamteam: producer Frans Hagenaars, multi instrumentalist Reyer Zwart en drummer Jeroen Kleijn.  Roeka trok zich na vijfentwintig jaar muziekleven terug in een Zeeuws dorp om tot rust te komen, na te denken en nieuwe songs te schrijven. Af en toe kwam er een bekende bij hem langs in zijn tijdelijke onderkomen. Ook stuitte hij op interessante onbekenden en allerlei situaties. Die leverden allemaal inspiratie voor liedjes. Slechts in één lied (Zeeuwse Wind) komt de ... >> lees HIER meer ... 

 

 
 

Pink Floyd  -  The Later Years

 

Pink Floyd The Later Years is een boxset van Pink Floyd. De boxset bevat al materiaal dat Pink Floyd uitgebracht in de periode tussen 1987 tot 2019 (16 discs). Deze Later Years boxset bestaat uit maar liefst 5 cd’s, 6 blu-rays, 2 keer een 7” vinyl en 5 dvd’s. De inhoud is als volgt: - Een geupdate versie van ‘A Momentary Laps Of Reason’, wat is ge-remixed door David Gilmore en Andy Jackson. - 6 uur aan onuitgebracht werk. - Verschillende concerten. - Het ‘Syd Barret Tribute Concert’ uit 2007 waar David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright op te horen zijn ... >> lees HIER meer ... 

 

 

Nieuw op CD verschenen

 
Tool - Fear Inoculum -digi-
Buuren, Armin Van - A State Of Trance Year Mix 2019
Fever Ray - Plunge Remix
Juanes - Mas Futuro Que Pasado
Lanez, Tory - Chixtape 5
 
           
 
Week
 
50
         
 
Lil' Kim - 9 -bonus Tr-
Miller, Frankie - Live At.. -box Set-
Numan, Gary & The Skapari - When The Sky .. -2cd+dvd-
Stone Sour - Hello, You Bastards: Live In Reno
Stormzy - Heavy Is The Head
 
           
 
Week
 
50
         
 
Styles, Harry - Fine Line
 
   
 
Week
 
50
 
 

Nieuw op Vinyl verschenen

 
Vera, Danny - Pressure Makes Diamonds Live -2lp+cd-
Springsteen, Bruce - Western Stars - Songs From The Film
Police, The - Every Move You Make The Studio Rec
Heideroosjes - 30 Years ... Live (goud)
Damme, Ellen Ten - Casablanca
Bad Brains - God Of Love -coloured-
 
           
           
 
Eilish, Billie - When We All Fall Asleep ... (7inch Boxset)
Eminem - Slim Shady Lp (expanded 3lp)
Finneas - Blood Harmony
Hendrix, Jimi - Songs For Groovy Children -8lp Boxset-
Mika - My Name Is Michael Holbrook
Mumford & Sons - Sigh No More (7inch Boxset)
 
           
           
 
Tones And I - Kids Are Coming -ep-coming
Various - Le Mans 66
Wham - Last Christmas (wit gekleurd)
 
     
     
 

Crowdfunding 'De Niemanders'

 
Als afsluiter graag jullie aandacht voor het NIEMANDERS project van de heren Wout Kemkens en Rocco Ostermann (hopelijk bij velen van jullie bekend van hun bands Shaking Godspeed en Donnerwetter).

Met DE NIEMANDERS gaan zij de samenwerking aan met mensen die, om uiteenlopende redenen, in gevangenissen zitten. In een aantal gevangenissen gaan Rocco en Wout op zoek naar bijzondere verhalen en muzikaal getalenteerde gedetineerden. Het plan is dat er in de loop van volgend jaar een compleet NIEMANDERS-album gaat uitkomen.  

Voor de bekostiging hebben Wout en Rocco een crowdfundingcampagne opgezet. Ze hebben een vrij stevig bedrag nodig, €12.500,=, en op dit moment hebben ze iets meer dan 60% gedoneerd gekregen. Alle hulp is dus nog van harte welkom!
Als je op de afbeelding hieronder doorklikt kom je op de site van Voor de Kunst waar alle benodigde informatie vermeld staat.  

 

Goed weekend allemaal! 
 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.