Kroese Week 51

 

Beste mensen! 

De 51e week van dit jaar zit er weer bijna op. We zitten nog maar een paar dagen voor de Kerst en traditiegetrouw komen er in deze periode heel, heel, heel erg weinig nieuwe titels uit. Zo weinig dat er op dit moment niet eens een heuse Nieuw Binnen pagina is.

Daarom vandaag eerst aandacht voor een Jaarlijks terug-kijk-moment, de Jaarlijsten, en alvast een vooruitblik op twee releases die volgend jaar via ons eigen platenlabel uit gaan komen. 
  

 

Jaarlijsten, de onze en de jouwe!

 
Ook traditiegetrouw aan het einde van het jaar, de JAARLIJST, of eigenlijk beter gezegd de Jaarlijsten. Overal waar het om muziek gaat, zie je Jaarlijstjes. Bij ons uiteraard ook. Als je op de afbeelding hieronder doorklikt, kom je op de pagina waar onze Jaarlijst te vinden is.  OPROEP! 
Net als voorgaande jaren zijn we vooral ook heel erg benieuwd naar jouw Jaarlijst. Die van ons zelf kennen we inmiddels wel, maar we worden graag verrast door jullie favorieten. 

Daarom, mail ons a.u.b. jouw Jaarlijst 2019 naar info@kroese-online.nl  Dan plaatsen we die op de JAARLIJST pagina erbij. Hoe meer lijsten, hoe liever we het hebben. Schroom dus niet!     
  
 

Nieuw op Kroese Records

 
In het nieuwe jaar komen we via ons platenlabel met twee nieuwe albums waar we jullie nu al graag van op de hoogte willen brengen. Op 24 januari komt het album van SARANNE uit en een week later is het de beurt aan het imposante chansoncollectief LA TRES ILLUSTRE COMPAGNIE DU CHAT NOIR.  

    

SARANNE  is een zangeres-liedjesschrijfster die beslist jullie aandacht verdient. Ze heeft een prachtige stem: warm, zuiver en vol emotie en haar melodieën zijn zowel eenvoudig als ook geraffineerd. Ze is hoorbaar beïnvloed door folk-, americana- en bluesvoorbeelden en dat combineert prachtig met haar Nederlandstalige teksten. 

LA TRES ILLUSTRE COMPAGNIE DU CHAT NOIR  is een chansonscollectief. Was hun debuut La Vendange nog doorspekt van invloeden als Jacques Brel, Leonard Cohen en Tom Waits, op Extraordinaire hebben les Chats Noirs het tempo behoorlijk opgeschroefd. Met instrumenten als de zingende zaag, de darbuka (of is het nou een doumbek?), de trombone en de tuba is de bezetting evenredig gegroeid met de mate waarin het geluid rijker is geworden. 

  
 
   
 
 
 
Saranne
Dagen Dat Het Anders Gaat
CD | 24 januari 2020
 
€ 14.99
 
 
   
 
 
 
Saranne
Dagen Dat Het Anders Gaat
LP | 24 januari 2020
 
€ 22.99
 
 
   
 
 
 
La Tres Illustre Compagnie Du Chat Noir
Extraordinaire
CD | 31 januari 2020
 
€ 14.99
 
 
 


Weer bedankt voor jullie interesse en alvast gezellige kerstdagen! 
 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.