Kroese Week 31 

 

Goedemorgen! 

 
WEEK 31 alweer mensen! De vakantie is voor de meesten van jullie al een aardig eind onderweg, maar bij ons dus helemaal niks van dat alles! Was de zomer normaal gesproken altijd rustig, nu is het drukker dan anders. Niet alleen in de winkels, maar ook op het gebied van nieuwe releases. 

Deze nieuwsbrief beginnen we vandaag met een paar erg belangrijke titels die pas gister en eergisteren wereldwijd aangekondigd zijn en nu dus ook nog maar net te bestellen / reserveren zijn. Niet dat THE STONES en GUNS N' ROSES niet belangrijk zijn, maar let vooral op de CD van TAYLOR SWIFT, die ligt namelijk aankomende vrijdag al in de winkels !!   

 

Net nieuw te bestellen

 
Om te beginnen, Steel Wheels Live van THE ROLLING STONES. Het is een opname uit december 1989 tegen het einde van het eerste deel van de Steel Wheels tour. De setlist bevat een selectie van de grootste Stones hits, maar ook zelden live gespeelde nummers. Het album komt in maar liefst zeven verschillende versies uit. Als je op de afbeelding hieronder door klikt, kom je op een pagina met alle informatie en versies. 

  

Nog een erg mooie! De Greatest Hits CD van GUNS N' ROSES is al vele jaren een van de beter verkopende CD's. Het album was echter nog niet op LP verkrijgbaar. Vanaf 25 september wel! Mensen die de gekleurde Splatter versie willen hebben, doen er goed aan tijdig te reserveren. 

  

Grootste verrassing van de afgelopen weken was Folklore (waar kennen we die titel toch van?) het plotseling verschenen nieuwe album van TAYLOR SWIFT. net zo verrassend is dat de CD aankomende vrijdag al in de winkels zal liggen. De LP komt later, eind november.  

 

 
 
   
 
 
 
Guns N' Roses
Greatest Hits
LP | 25 september 2020
 
€ 29.99
 
 
   
 
 
 
Guns N' Roses
Greatest Hits (splatter)
LP | 25 september 2020
 
€ 34.99
 
 
   
 
 
 
Swift, Taylor
Folklore
CD | 07 augustus 2020
 
€ 17.99
 
 
   
 
 
 
Swift, Taylor
Folklore
LP | 27 november 2020
 
€ 34.99
 
 

Hoogtepunten

 
 

Fontaines D.C.  -  A Hero's Death

 

Net iets meer dan een jaar na het uitbrengen van het werkelijk waar fantastische Dogrel album, komt Fontaines D.C. al met een nieuwe album. De plaat heeft als titel 'A Hero's Death' en de verwachting zijn weer hoog gespannen. Het album, en ook de snelle komst ervan, is een reactie op hun grote succes. De band begon door alles wat er rond de band gebeurde zichzelf en het onderlinge contact te verliezen. Daarom besloten ze, ver voor wij wisten hoe Corona geschreven werd, alle live- en  ... >> lees HIER meer ... 

 

 
 

Alanis Morissette  -  Such Pretty Forks In The Road staat

 

Het heeft maar liefst 8 jaar geduurd voordat Alanis Morissette met een vervolg kwam op Havoc And Bright Lights. Eind vorig jaar verbrak ze de stilte met het indrukwekkende nummer "Reasons I Drink" dat ook op het nieuwe album Such Pretty Forks In The Road staat. Eind februari was de Canadese zangeres in Nederland ter promotie van dit album en zong bij De Wereld Draait Door het nummer "Smiling". Door het Corona-virus was de release uitgesteld, maar nu ligt Such Pretty Forks In The Road echt in de winkels.  >> lees HIER meer ... 

 

 
 

Bobbie Gentry  -  The Delta Sweetie

 

Na het succes van de Grammy-genomineerde carrièreboxset ‘The Girl From Chickasaw County’, heeft Bobbie Gentry's briljante conceptuele meesterwerk uit 1968 en het tweede studioalbum ‘The Delta Sweete’ de luxe behandeling gekregen op 2CD- en 2LP-sets. De uitgebreide cd-editie bevat voor het eerst de originele monomix naast een nieuwe stereomix van het album (rechtstreeks afkomstig van de overgebleven vier- en achttrack-tapes) van producer / compiler Andrew Batt. Er zijn in totaal 10 bonustracks om ... >> lees HIER meer ...

 

 

Nieuw op CD verschenen

 
Apollo Brown & Che' Noir - As God Intended -digi-
Howe, Steve - Love Is
Japan - From The Budokan Tokyo Fm, 1982
Johannes, Alain - Hum
Legend, John - Bigger Love
 
           
 
Week
 
31
         
 
Lukather, Steve - Candyman
Mccartney, Paul - Flaming Pie
Mccartney, Paul - Flaming Pie
Meeuwis, Guus - Deel Zoveel (+ Bonustracks)
Pop Smoke - Shoot For The Stars Aim For The Moon
 
           
 
Week
 
31
         
 
Richie Spice - Together We Stand
Richter, Max - Voices
 
     
 
Week
 
31
   
 

Nieuw op Vinyl verschenen

 
Fontaines D.c. - A Heros Death (limited Coloured)
Fontaines D.c. - A Heros Death (deluxe 2lp)
Morissette, Alanis - Such Pretty Forks In The Road
Gentry, Bobbie - The Delta Sweete
Koelewijn, Peter - Best I Can Give .. -clrd-
Mccartney, Paul - Flaming Pie
 
           
           
 
Mccartney, Paul - Flaming Pie
Mumford & Sons - Forever (garage Version) / White Coloured Vinyl
Ost / Soundtrack - Casino Royale -coloured-
Pablo, Augustus - Rockers Come East
Perry, Lee -scratch- - Cloak & Dagger -coloured-
Woodkid - Goliath
 
           
         

 

 
 

 

Goed weekend weer allemaal! 
 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.