IJzersterk debuut van Poor Man Richie

 

Beste mensen!

Vorige week is er een album uitgekomen dat we bij lange na nog niet de aandacht hebben gegeven die het album beslist wel verdient. Dat is het album “Your Mind is like mine” van de Tilburgse band Poor Man Richie.

 

 

 
Poor Man Richie heeft een album gemaakt waarbij alle hokjes om popmuziek in in te delen vervagen. Het album is enerzijds indie maar aan de ander kant juist ook wel weer soort van mainstream. De nummers ademen de sfeer van Amerikaanse west coastpop uit de jaren ‘70 (The Eagles, Steely Dan, Young Gun Silver Fox), maar zijn juist ook heel erg van nu.

Op het album staan twaalf liedjes die met ontzettend veel liefde en gevoel gemaakt zijn. De band gaat in geen enkel liedje voor het grote gebaar. Alle liedjes zijn smaakvol en subtiel.

Het gevaar wat daarbij op de loer ligt is dat, als je slecht of gehaast zou luisteren, de pracht van de liedjes je zou kunnen ontgaan. Vandaar dus dat we middels deze speciale nieuwsbrief een ferme en oprechte poging doen om dat te voorkomen.

Helaas kunnen we je het album momenteel in de winkel niet even aan de luisterbalie laten horen, maar als je op onderstaande linkt klikt, kun je via je eigen streamingsdienst het volledige album beluisteren. Onze favorieten op dit moment zijn openingsnummer 'Docile', 'Help to the People' en 'Gone for the Summer'. 
 
     https://songwhip.com/poormanrichie/your-mind-is-like-mine 
  

Het album is verkrijgbaar op  CD  en op  VINYL  en snel uit voorraad leverbaar. Als je wil, dan kun je, voor jezelf of als cadeau, de cd of de lp bestellen door op een van de twee onderstaande afbeeldingen door te klikken. 
 

 

            
 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.