Kroese Week 9

 

Beste mensen! 

Het is het einde van WEEK 9, de week waarin we de deuren van de winkel weer op een kier hebben mogen zetten. Het is nog zeker niet ideaal, en spontaan binnen wandelen is er nog niet bij, maar het is toch zeker wel weer fijn mensen op de winkelvloer te kunnen begroeten. 

Wil jij ook een afspraak maken om weer eens een keer langs te komen? Dan kun je op DEZE PAGINA jouw afspraak maken. 

  
  VOOR IN DE AGENDA !!  
Voor we echt beginnen, eerst nog een soort van huishoudelijke mededeling. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat RECORD STORE DAY ook dit jaar toch opgesplitst wordt en RSD Drops. het worden dit jaar twee drops, vrij dicht bij elkaar. Dus noteer in je agenda 12 juni en 17 juli, die twee zaterdagen kun je alvast vrij houden.  

Hoogtepunten

 
 

Neil Young  -  Archives Vol 2 (1972-1976)

 

Het twaalf jaar geleden uitgebrachte eerste deel van Neil Young Archives was een groot succes. Nu is er een nieuw, tweede deel. Het grootste verschil met het eerste deel is dat dit deel alleen uit audio bestaat. Voor de ware Young fan hoeft dit echter geen probleem te zijn. Archives 2 bestaat namelijk uit ongekend veel interessant materiaal en bevat maar liefst zestig nummers die in de opgenomen versie of helemaal nog nooit eerder uitgebracht zijn.   
>> lees HIER meer ...  

 

 
 

Japan  - Quiet Life (Deluxe)

 

DE GELIMITEERDE DELUXE 3CD+LP BOXSET.  
Erg mooie heruitgave van dit derde Japan album. Speciaal voor deze gelegenheid in de Abbey Road geremasterd (halve snelheid, dus betere geluidskwalitiet) en aangevuld alternatieve mixen, b-kanten, singles, rariteiten en livemateriaal (inclusief de gewilde Live At Budokan-show van maart 1980, voorheen alleen beschikbaar als de 4-track EP Live In Japan).    Deze boxset bevat tevens een boekwerk met bijdragen van bandleden en originele .. >> lees HIER meer ... 


 

 
 

Kings Of Leon - When you see yourself

 

Vier jaar na Walls verschijnt alweer het achtste album van Kings Of Leon dat heet When You See Yourself. De mannen uit Nashville zullen met dit album waarschijnlijk niet super veel nieuwe fans binnen halen, maar voor de trouwe K o L fans, en dat zijn er niet weinig, is dit een album waar ze, zeker na vier wachten op nieuw materiaal, erg veel plezier mee zullen hebben. Naast de cd, komt het album uit op 2 vinyl versies en een muziekcassette.
>> lees HIER meer .. 


 

 
 

Pat Metheny  - Road to the Sun

 

Pat Metheny is al decennia lang niet in een hokje te stoppen. Zijn nieuwe album Road to the Sun is dan ook weer geen naadloos vervolg op vorig jaar verschenen voorganger From this Place. Was From this Place nog een groepsalbum, op Road to the Sun gaat hij op de klassieke tour. Metheny schreef 2 suites, één voor op sologitaar en één voor vier gitaren. Voor de eerste, Four Paths of Light getiteld, vroeg hij klassiek gitarist Jason Vieaux en voor de tweede, naar de albumtitel vernoemd, het Los Angeles Guitar Quartet. Metheny speelt zelf maar enkele stukje mee.  Vieaux en de 4 mannen van het Los Angeles Guitar Quartet zijn perfecte muzikanten om .. >> lees HIER meer ... 


 

 
 

Arab Strap - As Days Get Dark

 

Het Schotse indie-duo Aidan Moffatt en Malcolm Middleton besloot in 2006 uit elkaar te gaan, waarmee een einde leek te komen aan Arab Strap. Hoop deed leven in 2016, als het gerucht de ronde doet dat het tweetal elkaar weer had gevonden, al was het tijdens enkele festivaloptredens. En zie hier het comebackalbum. Hoewel het niet de bedoeling is de sfeer van de jaren negentig op te roepen, aldus de band, is As Days Get Dark bepaald geen bevreemdende luisterervaring. Expliciet, met zelfspot, raak .. >> lees HIER meer ... 

 

 

Ook Nieuw verschenen

 
Fruit Bats - The Pet Parade
Japan - Quiet Life -2020 Remaster-
Larsson, Zara - Poster Girl -digi-
Mckinley, Arlo - Arlo Mckinley & The Lonesome Sound
Nightfall - At Night We Prey -digi-
 
           
 
Week
 
09
         
 
Old 97s - Twelfth
Thicke, Robin - On Earth And In Heaven
Youssef, Dhafer - Divine Shadows
Dawid, Angel Bat & Tha Br - Live
 
         
 
Week
 
09
       
 

Nieuw in Vinyl

 
Kings Of Leon - When You See Yourself
Kings Of Leon - When You See Yourself / Indie Only
Metheny, Pat - Road To The Sun
Japan - Quiet Life -coloured-
Arab Strap - As Days Get Dark
Baker, Chet - Chet
 
           
           
 
Baker, Chet - Chet Baker Plays The Best Of Lerner
Baker, Chet - Chet Baker Sings It Could Happen To You
Dawid, Angel Bat & Tha Br - Live -gatefold-
Fruit Bats - The Pet Parade (clear Red Black Swi
 
       
       
 

Win een Kings of Leon T-Shirt

 
Nog even een leuke Bestel & Win actie met het nieuwe Kings of Leon album. Als je die bij ons bestelt, maak je kans op het winnen van een Kings of Leon World Tour T-shirt. Het shirt wordt misschien wel een collectors-item worden, want die wereld tournee zal voorlopig helaas toch nog moeilijk worden, lijkt ons ... ;)

Als je op de afbeelding klikt, kom je op een pagina met alle vier versies. 

 


Goed weekend weer allemaal! 
             

             

 
 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.