Navarone live in Kroese Arnhem

 

Beste mensen! 

Vandaag een speciale mail voor een speciaal event. 
 

Donderdagavond 16 februari speelt NAVARONE live in de Kroese winkel in ARNHEM. Tijdstip van aanvang is 19:00. De deuren gaan open omstreeks 19:00 uur. We hebben al een tijd lang geen koopavonden meer, maar gaan er deze donderdagavond speciaal voor open.
 
De dag erna, vrijdag 17 februari, brengt NAVARONE hun nieuwe album V uit, maar op deze avond voor de release kun je de nieuwe nummers voor het eerst live gespeeld horen én het nieuwe album meteen aanschaffen en laten signeren!  

  

 

Reserveer of bestel V(5) vooraf

 

NAVARONE brengt V uit in drie verschillende versies. Er komen twee vinyl-edities, een zwarte en een gelimiteerde LP versie geperst op doorzichtig vinyl. Goed om te weten is dat bij beide LP versies ook de CD bijgevoegd zit! Daarnaast komt V uiteraard ook los uit op CD.  

Als je wil, dan is het handig en verstandig, om jouw exemplaar van V alvast van tevoren te reserveren of bestellen. Betalen kan ook later bij het ophalen in de winkel. Klik voor je bestelling op de afbeelding van de versie die je graag hebben wil

           Graag tot 16 februari!! 


PS  we hebben er een facebook event van gemaakt. Laat ons weten of je komt. Is goed voor onze nachtrust ;)   Het FACEBOOK EVENT vind je HIER
 
 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.