Deze week live! 

 

Beste mensen! 

Vandaag even een extra nieuwsbrief omtrent de drietal live-evenementen die wij deze week organiseren. 

In chronologische volgorde zijn dat: 
1. de Kroese presents @ Luxor Live met QUIET HOLLERS (dit is morgenavond al!!) 
2. de preview van de Popronde Arnhem met Vic Willems en Okke Punt (vrijdag)
3. instore met ROBIN BORNEMAN (zaterdag)
 

 

Quiet Hollers in Luxor Live

 
Morgenavond organiseren wij samen met Luxor Live een concert van QUIET HOLLERS in de bovenzaal van Luxor. Dit belooft een erg mooie avond te worden. 'Amen Breaks' het onlangs verschenen album van QUIET HOLLERS is namelijk onze PrachtPlaat en het voorprogramma is ook nog super interessant, want dat wordt verzorgd door Christof van der Ven. Hij is ook geen onbekende, want naast de solomuziek die hij maakt, speelt Christof ook in de Britse band BEAR'S DEN. Kaartjes voor deze avond zijn via de SITE VAN LUXOR LIVE, maar ook in onze winkels te koop. 

P.S.: als je zeker wil gaan, koop dan je kaartje in de voorverkoop. De voorverkoop loopt namelijk echt erg goed en de kans is groot dat er op de avond zelf niet (veel) kaartjes meer beschikbaar zullen zijn ....  
 
 
   
 
 
 
Quiet Hollers
Amen Breaks -digi-
CD | 22 september 2017
 
€ 16.99
 
 
 

Preview Popronde Arnhem

 
De Popronde, het grootste Nederlandse rondreizende muzikale circus, doet vrijdag 27 oktober Arnhem aan. Het grootste deel van de Popronde speelt zich uiteraard 's avonds af, maar jullie kunnen 's middags al bij ons in de winkel in Arnhem terecht voor twee erg leuke previews. Het zijn Vic Willems en Okke Punt. over Vic Willems: 
Vic vertelt verhalen. Met zijn innemende Nederlandstalige nummers won hij in 2016 de Grote Prijs van Nederland. Live brengt hij persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker. Altijd ontwapenend en schaamteloos ongecensureerd.  Vic begint om 16.00 uur. 

over Okke Punt: 
Okke Punt is bekend als finalist van DBSSW van NL, van zijn werk als gitarist bij de Britse band Fiction Plane (Two Sisters), en als bandlid van Yori Swart (2008-2014, Grote Prijs van NL). Zijn muziek heeft sterke banden met o.a. Damien Rice en Bruce Springsteen. Okke Punt begint om 17.00 uur. 
 

Instore Robin Borneman winkel Arnhem, zaterdag 28/10

 
Aanstaand weekend is het laatste weekend dat Robin Borneman nog in Nederland is. Volgende week vertrekt hij namelijk weer voor een tournee met Trans Siberian Orchestra naar Amerika. Een mooi moment om op de valreep toch nog een instore-optrede met hem te organiseren.  

Begin van deze maand heeft Robin Borneman via ons label Folklore II: The Phantom Wail op CD en op LP (+cd) uitgebracht. De recensies zijn erg positief en het album behaalde de nummer 14 in de CD Top 100 en zelfs de nummer 1 positie in de Vinyl 33!!

Extraatje! 
De mensen die zaterdag een CD of LP van Robin kopen, krijgen er zaterdag als bedankje voor het bijwonen van de instore gratis de Caught op Tape EP als cadeau.  

De instore begint zaterdag om 16.00 uur.  
 
 
   
 
 
 
Borneman, Robin
Folklore 2: The Phantom Wail
CD | 05 oktober 2017
 
€ 12.99
 
 
   
 
 
 
Borneman, Robin
Folklore 2: The Phantom Wail -lp+cd-
L+C | 05 oktober 2017
 
€ 22.99
 
 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.