GELDERS GOED en de MUZIEK10DAAGSE

 

Beste lezers! 

In de nieuwsbrief van afgelopen weekend hebben we het al aangekondigd: de MUZIEK10DAAGSE (voor het laatst gevierd in 1995) wordt nieuw leven in geblazen en start aankomende donderdag, EN ... we gaan iets moois weggeven tijdens deze MUZIEK10DAAGSE, namelijk de verzameld-cd GELDERS GOED. 
 

 

De MUZIEK10DAAGSE

 
Van donderdag 9 november tot en met 18 november is het in Nederland MUZIEK10DAAGSE. De Muziek10Daagse is een evenement die te vergelijken is met de wel bekende Boekenweek en zal door vrijwel alle muziekwinkels in Nederland gevierd worden.DE ACTIE:
Tijdens de Muziek10Daagse krijgt iedereen, die meer dan twintig euro aan muziek besteedt, een platenbon van vijf euro cadeau. Deze bon kan dan bij een latere aankoop naar eigen keuze besteed worden.


Maar bij ons in de winkels krijg je MEER ...

 

GELDERS GOED volume 1

 
 ... bij ons krijg je namelijk ook nog een cd cadeau.

Voor de MUZIEK10DAAGSE hebben we een verzamel-cd gemaakt. De cd heet GELDERS GOED. Het is een dubbel-cd geworden met maar liefst 39 nummers van artiesten en bands uit de omgeving van met name Arnhem en Nijmegen. 

Interessant aan GELDERS GOED is dat er maar liefst elf primeurs op staan. Het nummer van Frank Boeijen (Alles is teder) is fonkelnieuw en afkomstig van zijn in januari te verschijnen album Palermo. Ook fonkelnieuw is de tracks Tongues and Tales, de bijdrage van Donnerwetter.

Van de bands Waltzburg, Thaïti, Faarjam, Toontje Lager, PennyLeen, Nieuwegrond, Linde Schöne, Altijd Onderweg, Disci X Lerie is het de eerste keer dat hun Gelders Goed liedje op CD beschikbaar is. Ook staat 'Round', de huidige single van De Staat erop!
Onze GELDERS GOED cd is alleen in onze twee winkels verkrijgbaar, maar is NIET te koop. De cd wordt cadeau gegeven als je tijdens de MUZIEK10DAAGSE bij ons aan 25 euro of meer aan muziek besteedt.

 
TIJDENS DE MUZIEK10DAAGSE BIJ ONS IN ARNHEM EN NIJMEGEN DUS: 
- VANAF 20 euro EEN PLATENBON VAN  5 euro  CADEAU EN
- VANAF BESTEDING VAN 25 euro EEN PLATENBON  + de GELDERS GOED CD CADEAU 

de MUZIEK10DAAGSE BEGINT DONDERDAG 9 NOVEMBER EN LOOPT TOT EN MET ZATERDAG 18 NOVEMBER. 


   
Graag tot ziens in één van onze twee winkels!! 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.