Kroese Week 50

 

Beste mensen! 

Hieronder WEEK 50. Er zijn jaren geweest dat er in deze periode niets uitkwam. Dat was nu geenszins het geval. Er valt genoeg moois te melden.   

 

Hoogtepunten

 
 

Op LP!!   The Beatles - Sgt. Pepper Lonely ...  stereo mix

 

Dit is volgens ons de eerste keer dat we hier een LP als eerste hoogtepunt noemen, maar dit is dan ook wel een erg speciale uitgave. Het is namelijk de zeer goed ontvangen Stereo Mix van Sgt. Pepper. Toen vooraf aangekondigd werd dat men Sgt. Pepper opnieuw ging mixen ontstond wereldwijd meteen erg veel discussie. Velen waren tegen. Een schilderij van Van Gogh schilder je toch ook niet over? Het album was destijds gemaakt zoals The Beatles dat wilden en daar hoorde je vanaf te blijven. Toch kwam de Stereo mix er en het resultaat was verbluffend. Enthousiasme alom. Luister Sgt. Pepper zoals je Sgt. Pepper nog nooit gehoord hebt. >> GA HIER NAAR DE PAGINA >>

De stereo mix is sinds mei op CD verkrijgbaar. 

 

 
 

Eminem  -  Revival

 

Na maanden speculatie is dan eindelijk de definitieve release datum van het nieuwe Eminem album officieel bevestigd: op vrijdag 15 december verschijnt REVIVAL, de opvolger van het in 2013 verschenen The Marshall Mathers LP 2 en daarmee de terugkeer van één van de grootste artiesten van de wereld. In de afgelopen vier jaar is er heel veel gebeurd in de wereld en in de VS, en dat veel daarvan niet positief is maakt de 45-jarige rapper uit Detroit graag duidelijk. En in zijn geval is dat niet altijd erg, want als Eminem kwaad is, is hij op z’n best. Geen enkele artiest kan de frustratie en woede van een hele generatie wereldwijd zo onder ... >>  lees HIER verder ...  >> 


 

 

 

N.e.r.d.  -  No_One Ever Really Dies

 

De fans hebben er een geruimte tijd op moeten wachten, maar Pharrell Williams en Chad Hugo zijn eindelijk terug met hun eerste album sinds Nothing uit 2010. No_One Ever Really Dies kent gastbijdragen van Kendrick Lamar, André 3000, M.I.A., Gucci Mane, Future, Wale en Ed Sheeran. Uiteraard staat 'Lemon' featuring Rihanna ook op het album.

>> Ga HIER naar de pagina >> 

 
 

Normaal - Gewoon Deurdonderen

 

Van Normaal zijn er de afgelopen jaren al diverse verzamelaars uitgebracht. Dit is echter wel een erg interessante, want dit zijn nummers uit de vroege periode van Normaal, uit de jaren 1977-1984. De box bevat twee cd's en 1 dvd.  Op de dvd staan alle beschikbare tv-opnamen uit de meest rebelse tijd van Normaal. Op de twee bijgevoegde cd's staan in totaal 42 tracks, waaronder maar liefst 17 nummer 1 hits en twee nog niet eerder uitgebrachte opnames.
>> lees HIER verder ... >>


 

 
 

Caro Emerald & Het Metropole Orkest

 

De EP MO x Caro Emerald by Grandmono bevat drie nieuwe en drie bestaande tracks, speciaal gearrangeerd met en voor het Metropole Orkest. De opnamen vonden plaats in de Amsterdamse Electric Monkey Studio waar de EP in drie dagen is opgenomen. Voor het Metropole orkest uniek om in een kleinere studio te spelen dan ze normaal gewend zijn. De sound, geïnspireerd op 60's filmorkesten en Italiaanse/Franse filmmuziek, is heel bepalend voor de EP door de productie van Grandmono (David Schreurs en Jan van Wieringen). De EP werd opgenomen met .. >> lees HIER meer... >> 

 

 

Ook Nieuw verschenen

 
Blof - Aan (deluxe 2cd)
Linkin Park - One More Light Live
Williams, John / O.s.t. - Star Wars: The Last Jedi
Flower Kings - A Kingdom Of Colours-ltd-
Buuren, Armin Van - State Of Trance Yearmix 2017
 
           
 
Week
 
50
         
 
Magnus - Look At Us Now
Magnus - Best Of
Marduk - Dark Endless -25th Anniversary-
Coltrane, John / O.s.t. - Chasing Trane
Caliban - Memoirs (2009-2017) -ltd-
 
           
 
Week
 
50
         
 
Getz, Stan - The Stan Getz Bossa Nova Years
Washington, Dinah - The Divine Miss Washington
Holiday, Billie - Classic Lady Day
 
       
 
Week
 
50
     
 

Nieuw in Vinyl

 
Beatles, The - Sgt. Pepper's Lonely ... (2017 Stereo Mix)
O.s.t. - Blade Runner 2049
Swift, Taylor - Reputation (picture Disc)
Earth, Wind & Fire - Best Of Earth, Wind & Fire / 1978
Sly & The Family Stone - Greatest Hits
Marduk - Dark Endless -25th Anniversary-
 
           
           
 
Jackson 5 - Christmas Album
Wonder, Stevie - Someday At Christmas
Waits, Tom - Mule Variations (remastered)
Turner, Frank - Songbook
Waters, Muddy - The Best Of Muddy Waters
Fela Kuti - Box Set 4 Curated By Erykah Badu
 
           
           
 

PLUS ....

 
Check onze LUMIERE (crime) Series pagina.
Niet alleen is er de afgelopen tijd een aantal nieuwe titels (ALEX, HASSEL en MONSTER) uitgebracht en er komen dit jaar nog twee nieuwe titels uit ( RIDE UPON THE STORM  en  GOMORRA seizoen 3), maar er zijn ook een groot aantal titels sterk in prijs verlaagd!     

          


en .. Niet vergeten!! 
Stuur ons jouw JAARLIJST 2017! We hebben al veel jaarlijsten binnen, maar hoe meer, hoe leuker. Stuur je lijst naar  info@kroese-online.nl  of plaats je lijst als reactie onder de Facebook post, dan pikken we 'm daar wel op. 

 


Goed weekend!!
 
 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.