Solo-debuut van Bear's Den lid Christof van der Ven

 

Beste mensen! 

Aankomende vrijdag komt via ons het debuut-album van Christof van der Ven, het album Empty Handed, in Nederland uit. We zijn hier super blij mee. Daarom hieronder nog wat meer informatie en een uitnodiging voor het instore-optreden van Christof in onze winkel in Arnhem vrijdag a.s..
 

 

Christof van der Ven - Empty Handed

 

Een wonderlijk verhaal, dat van Christof van der Ven. Geboren in Handel, Noord-Brabant, maar momenteel woonachtig in Londen. Daarvoor woonachtig in Galway, Ierland. Christof gaat waar de muziek hem brengt. Toen hij een paar jaar geleden in Londen ging wonen leerde hij de twee oprichters van Bear's Den kennen. In 2016 vroegen zij hem of hij bij hen in de band wilde komen spelen 

Naast zijn werk met Bear’s Den is Christof echter ook altijd zijn eigen muziek blijven maken. Dat resulteert, na eerder al twee EP’s te hebben uitgebracht, nu in Empty Handed, zijn solo-debuut CD.


Christof maakt erg mooie indie-folk die beslist zeker goed in de smaak zal vallen bij liefhebbers van muziek van Bon Iver en S. Carey (bij beiden heeft hij een aantal voorprogramma’s gedaan, Bon Iver is oprecht fan!!), Damien Jurado, Fleet Foxes en natuurlijk ook Bear’s Den.   

Als je op één van de twee hoezen hieronder doorklikt, kom je op een pagina waar twee video's opstaan om alvast te luisteren. 
 

 
   
 
 
 
Ven, Christof Van Der
Empty Handed
CD | 13 april 2018
 
€ 14.99
 
 
   
 
 
 
Ven, Christof Van Der
Empty Handed
LP | 13 april 2018
 
€ 22.99
 
 LIVE IN DE WINKEL!!

Christof van de Ven speelt aankomende vrijdag, op de dag van release, live in onze winkel in Arnhem. Zou leuk zijn als een groot aantal van jullie daarbij aanwezig zouden zijn. Het wordt een lunch-concert.

Tijdstip van aanvang is 12.00 uur. 

Komt allen!! 

 

 

 

 

 

 

Contact Arnhem


Kroese Arnhem
Rijnstraat 31

T: 026-3705116
E: arnhem@kroese-online.nl

Contact Nijmegen


Kroese Nijmegen
Molenstraat 126

T: 024-3221346
E: nijmegen@kroese-online.nl

Social Media

Klik hier om u af te melden
Is deze mailing in uw mailbox niet goed leesbaar? Klik dan HIER voor de online versie.