webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

Mania Exclusives

 
Wat is de Mania? 

Mania is de naam van het samenwerkingsverband dat een aantal muziekspeciaalzaken in Nederland enkele jaren geleden met elkaar aangegaan zijn. In het begin was de Mania-groep een samenwerking tussen Plato, Concerto, Sounds in Venlo, de Velvet winkels en onze twee Kroese winkels. In de loop van tijd zijn daar nog een aantal andere winkels bij aangesloten. 

Reden voor de samenwerking was, en is nog steeds, om bands en artiesten die buiten de mainstream vallen op een actieve manier consequent meer aandacht te geven dan deze bands en artiesten zouden hebben gekregen wanneer ons samenwerkingsverband er niet zou zijn geweest.

De meest opvallende uitingen van deze samenwerkingsverband zijn Het Mania-blaadje dat je gratis in iedere deelnemende winkel meenemen kan en de Mania Exclusives.


mania-exclusive 


Wat is een Mania Exclusive? 


Een Mania Exclusive is een cd, lp of dvd die alleen bij de aangesloten Mania-winkels verkrijgbaar is. In de meeste gevallen gaat het om een titel met een beperkte oplage. Deze oplage wordt dan maar één keer gemaakt en OP is dus echt OP. 


De Mania Exclusives die moment (nog) bestelbaar zijn, zijn:
 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet