webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Earle, Steve I Ll Never Get Out Of This World...
  • Earle, Steve
    I Ll Never Get Out Of This World...

  • onze prijs:€ 20.99
  •  
  • formaat:2CD + DVD
  • releasedatum:04 september 2015
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Dit is de limited cd+dvd uitvoering van I'll never get out of this World alive. De DVD bevat een making of the album documentary en een code 24/96 high resolution audio mix van de complete cd. 

I'll never get out of this world alive is de opvolger van de in 2009 uitgebrachte cd Townes. Die cd was gevuld met covers van Townes van Zandt, nu is het weer de beurt aan Steve Earle zelf. Alle 11 tracks zijn door hem zelf geschreven.

Voor I'll never get out of this World alive zocht Earle de samenwerking met T-Bone Burnett, een fantastische muzikant, maar bovenal één van de beste producers van dit moment. Met Burnett in de gelederen wordt Earle, die we al lang vrij hoog achten, tot nog grotere hoogtes gestimuleerd.

Wie verwacht of hoopt dat dit tot gevolg heeft dat Steve Earl op I'l never get out of this World alive nieuwe wegen inslaat of met een een nieuw geluid op de proppen komt, zal bedrogen uitkomen. Dat wil alleen niet zeggen dat I'll never get out of this World alive weggemoffeld kan worden als een zoveelste album van Steve Earle. Zeker niet zelfs! I'll never get out of this World alive is namelijk een ontzettend sterk album geworden. Een heerlijk afwisselende mix tussen pop, folk, country, bluegrass en rock geserveerd in sterke en overtuigende nieuwe songs. Resultaat is een cd die zich meteen al kan meten met het beste werk uit Earle's oeuvre.
 

Klik hier voor alles van Earle, Steve