webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Gripka, Israel Nash Barn Doors And Concrete Floors
  • Gripka, Israel Nash
    Barn Doors And Concrete Floors

  • onze prijs:€ 12.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:17 maart 2011
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Twee jaar eerder (2009) leverde singer- songwriter Israel Nash Gripka een uiterst overtuigende debuut-cd af met 'New York Town'. Hij wist hiermee dan ook direct wereldwijd aandacht te vangen en ook wij, bij Kroese, vielen als een blok voor de kracht van zijn liedjes die van voor tot achter puur vakmanschap lieten horen.

In 2011 is er de tweede cd, 'Barn Doors and Concrete Floors' geheten (de cd werd opgenomen in een voormalige hooischuur in de Catskill Mountains). De geboren 'farmersboy' uit Missouri, die inmiddels naar New York is verkast, laat wederom horen dat hij een zeldzaam talent bezit om compacte, maar o zo mooie, songs te schrijven en te vertolken.

Tussen de 11 nieuwe tracks is het gewoonweg vergeefs zoeken naar een zwakke plek. Gripka begeeft zich ergens tussen John Fogerty, een Ryan Adams op zijn best (denk: 'Heartbreaker' of 'Gold') en (van de nieuwe generatie) Dylan Leblanc, maar laat met 'Barn Doors and Concrete Floors'  duidelijk horen zich dusdanig te ontwikkelen dat hij juist zelf een referentiekader voor velen kan worden. Barn Doors and concret Floors is een cd die bij veel mensen thuis in de kast zou horen komen te staan!! Een prachtplaat!!

Barns Doors and concrete Floors van Israel Nash Gripka is een ex-Prachtplaat.


 

Klik hier voor alles van Gripka, Israel Nash