webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Lumiere Series Borgen - Seizoen 2
  • Lumiere Series
    Borgen - Seizoen 2

  • onze prijs:€ 12.99
  •  
  • formaat:4DVD
  • releasedatum:08 mei 2012
  • levertijd:5 14 werkdagen
 
Info

In Borgen 2 probeert Birgitte Nyborg, de eerste vrouwelijke premier van Denemarken haar verworven machtspositie te behouden terwijl haar gezin uiteenvalt. Kunnen politiek en privé wel samengaan? Ook journaliste Katrine Fønsmark en spindoctor Kasper Juul ontkomen in dit tweede seizoen van Borgen weer niet aan deze vraag.

Borgen 2 sluit naadloos op her eerste seizoen aan. Het begint meteen, zonder flashbacks en samenvattingen van voorafgaande afleveringen. Dit zorgt ervoor dat je als kijker vanaf de eerste vijf minuten weer helemaal middenin het verhaal zit.

In Borgen 2 zit nog meer politiek, meer discussies, meer oneerbare voorstellen, meer debatten en meer emoties. Seizoen 2 van Borgen duikt met nog meer verhaallijnen en nog meer verrassende wendingen, nog dieper 'De Burcht' in. Een absolute must voor de mensen die gegrepen waren door het eerste seizoen van Borgen .

Hoewel het goed mogelijk is om Borgen 2 te bekijken zonder Borgen 1 te hebben gezien, raden wij u toch aan om de chronolgisch volgorde aan te houden. Met de kennis van de gebeurtenissen in Borgen - deel 1, is deel 2 toch een stuk leuker om te volgen.


(De dvd-box van Borgen, seizoen 2 bevat 4 dvd's met daarop tien afleveringen. Iedere aflevering duurt omstreeks 60 minuten)


Ook verkrijgbaar: Borgen - Seizoen 1


ACTIE:
BORGEN seizoen 1 + 2 samen voor slechts € 40,=

 

 

Klik hier voor alles van Lumiere Series