webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Soldaat, Anne Anne Soldaat
  • Soldaat, Anne
    Anne Soldaat

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:23 augustus 2012
  • levertijd:2 à 3 werkdagen
 
Info

'Anne Soldaat' is de tweede solo-cd van Anne Soldaat. De cd verschijnt drie jaar na het uitbrengen van het prachtige 'In Another Life', zijn solo-debuut. Daarvoor had Soldaat al een rijk verleden opgebouwd met Daryll-Ann en een plaat onder de naam Do-The-Undo uitgebracht.

Na het succes van In Another Life heeft Anne Soldaat vooral een flinke bijdrage geleverd aan de (vliegende) start van de carrière van Tim Knol. Nu is het weer tijd voor Anne Soldaat. De nieuwe plaat gaat over van alles, maar het is wel een vrij luchtig album. Ook qua muziek varieert het heel erg van stevig tot verstild en intiem. Het laat zich niet grijpen en het ligt ook in het verlengde van In Another Life.
 
Het album werd ook dit keer opgenomen in Los Angeles met Jason Falkner. Qua band zit er flink wat overlap met de Tim Knol band. Ten eerste is er toetsenist Matthijs van Duijvenbode, de schrijfpartner van Tim, en verder zitten bassist Jeroen Overman, drummer Bram Hakkens (GEM, The Kyteman Orchestra) en zanger en gitarist Maurits Westerik (GEM) in de band van Anne Soldaat.

(5***** in De Volkskrant van 29 augustus)

Uiteraard ook verkrijgbaar op vinyl + cd.

 

1.  Maybe
2.  Ding Ding Sun
3.  Flingels Shadow
4.  If
5.  On My Way
6.  Mai Thai
7.  Safe As A Rock
8.  Hey Pacifier
9.  Purple Heart
10.  Seeing Sounds
11.  Salted
12.  Salted
Klik hier voor alles van Soldaat, Anne