webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Movie Django Unchained
  • Movie
    Django Unchained

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:DVD
  • releasedatum:16 mei 2013
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

In Django Unchained neemt Quentin Tarantino ons mee naar het wilde westen. Uiteraard doet hij dit op zijn, inmiddels bekende, wijze. Django Unchained is dus ook weer een film vol excessief geweld (maar altijd met de Tarantino knipoog), veel gevatte dialogen en een sterke soundtrack.

Django Unchained gebaseerd op de classic 'Django' uit 1966 en draait om de zwarte slaaf Django (gespeeld door Jamie Foxx) die door Dr. King Schultz (een glansrol van Christoph Waltz) 'bevrijd' wordt. Als tegenprestatie dient hij Dr. Schultz wel van dienst te zijn door hem te helpen bij het opsporen en uitschakelen van een aantal door hem gezochte criminelen. Django blijkt hiervoor talent te hebben en uiteindelijk groeit hij uit tot een gevreesd premiejager.

Django Unchained kreeg maar liefst vijf oscarnominaties, waaronder die voor 'beste film', 'Beste Scenario' en 'Beste Mannelijke Bijrol'. Uiteindelijk verzilverde Django Unchained de nominaties voor 'Beste Scenario' en 'Beste Mannelijke Bijrol', waarmee Christoph Waltz na het succes met Inglourius Bastrd (ook een Tarantino productie!) al zijn tweede oscar binnen sleepte.

» Ook verkrijgbaar op BluRay

Trailer Django Unchained:


 

Klik hier voor alles van Movie