webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Donnerwetter Pavlov Beauty Saloon
  • Donnerwetter
    Pavlov Beauty Saloon

  • onze prijs:€ 6.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:12 mei 2016
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Pavlov Beauty Saloon is het nieuwe album van het vierkoppige filmische en psychedelische dansorkest Donnerwetter. Het orkest dat menig concertzaal en festival al verblijdde met hun wonderlijke stamppot van harmonieën, melodieën en exotische ritmes. Ragfijn, intens, spacy, spectaculair, maar altijd dusdanig swingend dat zelfs ook de motorisch gestoorden onder ons hun lijven kunnen laten schudden. 

Pavlov Beauty Saloon is een magisch oord waarnaar je keer op keer terug zult keren. Het is er vol van verhalen, dromen, verwachtingen, vol van lelijkheden en van schoonheden. Het barst er van de ideeën en virtuoze reflexen, van vier mannen op zoek naar... Ja, naar wat eigenlijk? Naar een manier om met de werkelijkheid om te gaan?

Schrijver en frontman Rocco Ostermann bewandelt met gitarist Wout Kemkens, toetsenist Matthijs Stronks en drummer Mike Visser vele kromme paden, maar elk pad blijkt naar de door hen zelf gecreëerde wereld Pavlov Beauty Saloon te leiden. Jij, lezer, danser en luisteraar, mag gelukkig fijn, als amateur-antropoloog, op safari naar Pavlov Beauty Saloon om vervolgens altijd weer heelhuids terug te keren. Het ministerie van Zingeving & Ongehoorzaamheid gaf onlangs een zeer positief reisadvies voor Pavlov Beauty Saloon. Wij ook. Het is een prachtige reis met en prachtige bestemming voor hen die het aandurven. 
 

 

Klik hier voor alles van Donnerwetter