webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Xander And The Peace Pirates 11:11 -digi-
  • Xander And The Peace Pirates
    11:11 -digi-

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:10 november 2016
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

 

Vrijdag 11 november, op de dag van de release van hun album 11:11, speelt Xander and the Peace Pirates live in onze winkel in Arnhem.

De aanvang is 's middags om 17.00 uur. Je bent van harte welkom! 


Xander and the Peace Pirates staat voor muzikale integriteit en persoonlijke kracht. De Engelse band combineert soul, blues en rock en heeft met geïnspireerde composities en memorabele optredens al behoorlijk naam voor zichzelf gemaakt. De broers Keith en Stu Xander werden in 2013 door de CEO van Gibson Brands, Henry Juszkiewicz, op YouTube ontdekt en tijdens de talloze internationale events die ze voor het gitaarmerk deden, opgemerkt door de legendarische producer Eddie Kramer (Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Kiss, Rolling Stones) en Rick Allen van Def Leppard. Xander and the Peace Pirates werd de huisband van de iconische Cavern Club in Liverpool, speelde met Joe Bonamassa en Joe Satriani en stond in het voorprogramma van blues gitaarheld Bernie Marsden.

Met 11:11, een album vol geweldige gitaarriffs en virtuoze melodieën met een onweerstaanbaar charisma, zal Xander and the Peace Pirates haar muzikale passie blijven delen en de universele boodschap van peace, love & harmony blijven uitdragen. 


 

Klik hier voor alles van Xander And The Peace Pirates