webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Lakshmi Lakshmi
  • Lakshmi
    Lakshmi

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:23 maart 2017
  • levertijd:levertijd onbekend
 
InfoZaterdag 1 april speelt LAKSHMI live in onze winkel in Arnhem. Aanvang van de instore is om 14.00 uur en de entree is zoals altijd bij instores Gratis.

Voor de liefhebbers, donderdag 6 april speelt ze ook in Luxor Live


Zelf omschrijft singer-songwriter LAKSHMI haar muziek als Dark Electronic Pop. De mix van poëtische teksten, donkere violen en heftige synths laten je denken aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Massive Attack en Warhaus. Maar ook voor een vrolijke poptrack, zij het met een randje, draait ze haar hand niet om.

LAKSHMI brengt op 24 maart 2017 haar langverwachte, naar haar zelf vernoemde debuutalbum uit. Voor dit album werkt ze samen met o.a. Rogier Wagenaar (Claudia de Breij, Alain Clark), Bart van Liemt (Bade, The Sheer), Will Knox (Dotan) en Thijs Lodewijk (Wende, LudoWic). Lodewijk fungeerde tevens als producer. Thema’s op het album zijn vervreemding en het op afstand observeren van de wereld: “Het idee dat alles in de wereld zich lijkt af te spelen als in een film, dat je niet participeert maar analyseert, alsof je achter glas zit. Of alsof je in je eentje in een hele drukke, vreemde stad bent en kijkt naar iedereen, terwijl je zelf volledig anoniem bent. Dat gevoel heb ik proberen vast te leggen in de muziek en teksten.”

In 2014 stond LAKSHMI in de finale van de Grote Prijs van Nederland terwijl het grote publiek kennis met de zangeres maakte door haar deelname aan het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2016 stond ze al in de bovenzaal van Luxor Live, verschenen twee EP’s, werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was diverse malen te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2.


 

Klik hier voor alles van Lakshmi