webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
American Aquarium Things Change
  • American Aquarium
    Things Change

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:22 juni 2018
  • levertijd:5 à 12 werkdagen
 
InfoZONDAG 21 OKTOBER STAAN DE MANNEN VAN 'AMERICAN AQUARIUM' OP HET PODIUM VAN DE BOVENZAAL VAN LUXOR LIVE. VOLGENS ONS WORDT DAT EEN MOOI CONCERT. MAG JE DUS NIET MISSEN!

Tickets voor dit concert zijn bij ons in de winkel en via de site van LUXOR LIVE verkrijgbaar.
ZONDAG 21 OKTOBER SPEELT 'AMERICAN AQUARIUM' IN DE BOVENZAAL VAN LUXOR LIVE. IEDEREEN DIE 'THINGS CHANGE' BIJ ONS BESTELT/RESERVEERT, MAAKT KANS OP HET WINNEN VAN 2 KAARTJES VOOR DEZE SHOW.


Things Chance is het nieuwe, door americanaheld John Fullbright geproduceerde, album van American Aquarium. Aleen al door dit feit is Things Chance gelijk potentieel één van de belangrijkste alt.country-albums van het jaar is. De vijf muzikanten van American Aquarium maken fraaie altcountry, die het midden houdt tussen Bruce Springsteen, The Jayhawks en Ryan Adams Whiskeytown, en is doorspekt met huilende pedalsteel gitaren. De kenmerkende verhalen van zanger en frontman BJ Barham zijn zowel zeer persoonlijk als herkenbaar.
 

Dit nieuwe album Things Change werd niet alleen door John Fullbright geproduceerd, maar bevat daarnaast bijdragen van americana artiesten als John Moreland en Jamie Lin Wilson. Het wordt uitgebracht op het New West label waar ook bands als Daniel Romano, Justin Townes Earle en Ben Miller Band bij zitten. 

Klik hier voor alles van American Aquarium