webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Rolling Blackouts Coastal Fever Hope Downs (limited / Marbled)
  • Rolling Blackouts Coastal Fever
    Hope Downs (limited / Marbled)

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:15 juni 2018
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Rolling Blackouts Coastal Fever vuurde de afgelopen twee jaar al twee ruimbemeten ep’s af die bij ons voltreffers bleken. Maar Hope Downs, het officiële debuut van deze vijf jongens uit Melbourne, gaat de daadwerkelijke doorbraak blijken. Daarvan zijn wij overtuigd.

Rolling Blackouts C.F. leunt muzikaal op een fijne ouderwetse sound die teruggrijpt naar de jaren tachtig. Rammelende postpunkpop gebaseerd op snelle drumticks en een mooie mengeling van akoestische en elektrische gitaar. Zelf omschrijven ze hun creaties als "tough pop/ soft punk". En zo is het ook. Teveel scherpe rand voor pop, niet aggressief genoeg om punk te worden genoemd.

Voor liefhebbers van The Chills, The Fall, The Go-Betweens en The Feelies is deze plaat zeker het aanschaffen waard. Maar ook voor de rest. De hypnotiserende, nerveuze pop is onweerstaanbaar door de catchy refreintjes, de scherpe hooks en droogkloterige zang. De Rolling Blackouts stralen zowel tomeloos enthousiasme als een dwarse, maar toch geconcentreerde nonchalance uit. En toch: ze spugen er in een kleine 37 minuten moeiteloos tien urgente punkpopliedjes uit, alle van een jaloersmakend hoog niveau.
Hebben!

DIT IS DE GELIMITEERDE 'MARBLED' VERSIE VAN HOPE DOWNS !! Rolling Blackouts Coastal Fever - Talking Straight [OFFICIAL VIDEO]

 

Klik hier voor alles van Rolling Blackouts Coastal Fever