webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Delange, Ilse Ilse Delange
  • Delange, Ilse
    Ilse Delange

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:31 augustus 2018
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Het langverwachte achtste solo-album van Ilse DeLange heet 'Ilse DeLange’. In het jaar waarin Ilse DeLange het 20-jarig jubileum viert van haar debuutalbum ‘World of Hurt’ brengt de zangeres een nieuw studio album uit. Het is voor het eerst in 6 jaar dat Ilse DeLange, die met The Common Linnets twee internationaal succesvolle albums afleverde, nieuwe muziek uitbrengt. Het album is voorafgegaan door de single “OK”, ook het duet “You Are The Reason” met de Engelse zanger Calum Scott staat op het album.

Op dit nieuwe album keert Ilse weer terug naar een meer poppygeluid, zoals ook al het geval was op haar albums Eye Of The Hurricane en Next To Me. Het album werd opgenomen in Nashville en geproduceerd door Ilse en Tofer Brown, met wie ze ook het leeuwendeel van de songs schreef.

De eerste versie van het album is gelimiteerd verpakt in een mintpack en bevat, naast de tien nieuwe songs een viertal bonustracks, waaronder het duet dat Ilse opnam met de Engelse zanger Calum Scott. De drie akoestische bonustracks zijn exclusief voor deze versie en komen te vervallen op de later te verschijnen jewel case versie.TRACKLISTING
01. OK
02. Heartbeat
03. Runaway
04. Lay Your Weapons Down
05. Right With You
06. Half The Love
07. Around Again
08. Sun & Shadow
09. Still
10. Violet & Blue
11. You Are The Reason (met Calum Scott) (bonus track)
12. OK (acoustic) (bonus track)*
13. Runaway (acoustic) (bonus track)*
14. Violet & Blue (acoustic) (bonus track)*

*exclusieve bonustrack op limited mintpack versie

Klik hier voor alles van Delange, Ilse