webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Tangarine Because Of You
  • Tangarine
    Because Of You

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:30 augustus 2018
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het. Tot vorig jaar. ‘Because of You’ is de soundtrack van het ontregelde broederschap van Sander en Arnout Brinks.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl op hetzelfde moment het huwelijk van de ander stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen.

Deze wrange broederschap klinkt door op het door hen zelf geproduceerde nieuwe album Because of You. De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Middenin de vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden zijwegen ingeslagen. De harmonie wordt opengescheurd door scherpe gitaarpartijen en struinende afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

Tangarine’s nieuwste plaat is de opvolger van het veelgeprezen album There and Back (2016), Move On (2014) en hun doorbraakalbum Seek & Sigh (2013). De band bestaat uit Rolf Verbaant (gitaar/pedal steel), David Corel (bas) en Robin Buijs (drums).

1.  Lemonade Sky
2.  Cracks
3.  Nobody Wants To Be The One
4.  Ribbons
5.  No Need To Worry
6.  Echoes
7.  Stranger
8.  Cold Hearted Road
9.  I Can Let You Go
10.  Because Of You
11.  Shallow River
12.  Heartbreak
1.  Lemonade Sky
2.  Cracks
3.  Nobody Wants To Be The One
4.  Ribbons
5.  No Need To Worry
6.  Echoes
7.  Stranger
8.  Cold Hearted Road
9.  I Can Let You Go
10.  Because Of You
11.  Shallow River
12.  Heartbreak
Klik hier voor alles van Tangarine