webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Vile, Kurt Bottle It In -indie Only-
  • Vile, Kurt
    Bottle It In -indie Only-

  • onze prijs:€ 27.99
  •  
  • formaat:2LP
  • releasedatum:11 oktober 2018
  • levertijd:meer dan 75 werkdagen
 
Info

HET GEKLEURDE EN GELIMITEERDE INDIE ONLY VINYL. 

 

 

Kurt Vile mag zichzelf zo ondertussen wel rekenen tot de grotere namen van de hedendaagse indiescene. Maar dat zal hij zelf nooit doen. Weinig artiesten zijn zo down to earth als deze luchthartige Amerikaan die zijn gezinnetje mee op tour neemt, voor de lol een plaatje maakt met zijn maatje Courtney Barnett en zijn beste vriend Adam Granduciel hielp met het debuutalbum van diens bandje The War On Drugs. Inmiddels heeft Vile meer dan een vuistvol soloplaten geschreven die allemaal bovengemiddeld ontvangen werden door kenners en liefhebbers.

Bottle It In is de grand opus van de gemoedelijke fladderaar uit Philly. Bijna 80 minuten aan typische Vile-tracks, waarbij hij meer avontuur en experiment opgezocht heeft. Matador Records brengt het album op precies het goede moment: aan het begin van het herfstseizoen waarin mensen vatbaarder zijn voor gevoelens van donkerder allooi. Kurt Vile heeft de stem, de houding en de sounds die je tijdens het vallen van de bladeren een mentale opkikker geven en het gevoel kunnen oproepen dat er ook goede dingen gebeuren in deze shitwereld.

Naar Vile’s eigen zeggen is dit zijn best gecreëerde album so far. En terecht! Dertien tracks, een classic albumcover, samenwerkingen met Warpaint’s Stella Mozgawa en psychedelic rocker Cass McCombs: er is veel te horen en te genieten op deze plaat!
 

Klik hier voor alles van Vile, Kurt