webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Analogues, The The White Album (live In Liverpool)
  • Analogues, The
    The White Album (live In Liverpool)

  • onze prijs:€ 18.99
  •  
  • formaat:2CD
  • releasedatum:26 oktober 2018
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

The White Album Live in Liverpool van The Analogues is na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper het derde Beatles-album dat in een integrale live-uitvoering van The Analogues wordt uitgebracht.
Het album werd deze zomer opgenomen in Liverpool waar The Analogues waren uitgenodigd als hoofdact van de International Beatleweek.
Bart van Poppel, musical director en bandlid vertelt "We speelden in de Liverpool Philharmonic Hall, en hoewel we de show al talloze keren gespeeld hebben, voelde het toch als een soort première. In Nederland weet ons publiek inmiddels wat we doen, maar daar stonden we voor een zaal met doorgewinterde Beatles-kenners. Dan komt een stelletje Nederlanders ze even laten zien hoe het moet, dat was toch een beetje eng. Maar de reacties en recensies waren ontzettend positief.”

Volgens Van Poppel is The White Album, met klassiekers als ‘Back in the USSR’, ‘Helter Skelter’ en ‘While my guitar gently weeps’ en pareltjes ‘Julia’ en ‘Blackbird’, duidelijk anders dan bijvoorbeeld Sgt. Pepper: “Het is een dubbelalbum, dus het zijn meer songs, en het is ook veel diverser, minder coherent misschien. Toch zijn er veel Beatles-fans die dit het meest interessante Beatles-album vinden. Het is er echt één voor de fijnproevers.”

Klik hier voor alles van Analogues, The