webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
De Staat Bubble Gum (indie-only 2lp+cd)
  • De Staat
    Bubble Gum (indie-only 2lp+cd)

  • onze prijs:€ 32.99
  •  
  • formaat:2lp + cd
  • releasedatum:18 januari 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS DE GELIMITEERDE INDIE ONLY VERSIE VAN BUBBLE GUM, DEZE IS VERPAKT IN EEN SPECIALE HOES MET EEN 3D-ACHTIGE VOORKANT EN BEVAT ALS EXTRA DE CD VAN HET ALBUM.  

ALS NIET VERVELEND RESTMATERIAAL VAN HET EVENT DAT WE AFGELOPEN ZONDAG IN ONZE WINKEL IN NIJMEGEN MET DE STAAT HADDEN GEORGANISEERD HEBBEN WE NU NOG EEN AANTAL GESIGNEERDE LP'S 'OVER'.  ZOLAND DE VOORRAAD STREKT IS DEZE INDIE VERSIE DUS NOG EEN HEEL STUK BIJZONDERDERDERDERDER


  

De mannen van De Staat zijn terug met een gloednieuw album genaamd ‘Bubble Gum’! De mensen die De Staat het afgelopen jaar live gezein hebben, hebben al een paar nieuwe nummers kunnen horen. Zij weten dat Bubble-Gum zeker niet als Bubblle-Gum gaat klinken. Integendeel! De nieuwe tracks klinken stevig, soms hard, maar absoluut wel heel erg De Staat. We zijn super benieuwd naar de overige nummers.

De Staat bestaat sinds 2007 en is zeker geen typische rockband. Vanaf begin al niet. De Staat heeft met kleurrijke albums zoals ‘Machinery’ (2011), ‘I_CON’ (2013) en ‘O’ (2016), een uniek en vernieuwend rock merk neergezet. De band, die zich laat zich inspireren door grootheden zoals Nine Inch Nails en Muse, luistert ook intensief naar techno en hiphop en deze invloeden zijn allemaal terug te horen in hun liedjes. 

Het nieuwe album ‘Bubble Gum’ gaat over de verschillende groepen van de samenleving die ieder volledig in hun eigen bubbel zitten en met de eerste single ‘KITTY KITTY’ gaf de band al een klein voorproefje van hun nieuwe plaat. 

Klik hier voor alles van De Staat