webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Borneman, Robin Folklore 3: The Cradle Tree (lp+cd)
  • Borneman, Robin
    Folklore 3: The Cradle Tree (lp+cd)

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:2lp + cd
  • releasedatum:21 februari 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS DE VINYLVERSIE VAN FOLKLORE 3: THE CRADLE TREE, mooi uitgevoerd in een luxe klaphoes en met een tekstvel en gratis de cd erbij.  UITGEBRACHT OP ONS KROESE RECORDS LABEL. 
ALS JE BIJ ONS FOLKLORE III: THE CRADLE TREE BESTELT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN EEN HUISKAMERCONCERT VAN ROBIN BORNEMAN BIJ JOU THUIS.

BIJ BESTELLEN / RESERVEREN VIA DE SITE HOEF JE NIETS SPECIAALS TE DOEN. OP BASIS VAN JE BESTELLING DOE JE AUTOMATISCH MEE. BIJ AANKOOP OF RESERVEREN IN DE WINKEL, MELD DAN AAN DE BALIE EVEN DAT JE MEE WIL DOEN. DE ACTIE GELDT UITERAARD OOK VOOR IEDEREEN DIE HET ALBUM AL BESTELD HAD. 

DEZE ACTIE LOOPT TOT EN MET ZONDAG 31 MAART.


Met ‘Folklore III: The Cradle Tree’ voltooit de Osse singer-songwriter Robin Borneman het ambitieuze drieluik ‘Folklore’, Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid. 

De songs op ‘Folklore III: The Cradle Tree’, opgenomen in de studio van Wouter Budé met bevriende muzikanten van o.a. Navarone, zijn compacter dan die op de twee voorgangers. Het zijn liedjes met een duidelijke kop en staart. De muziek is nog steeds filmisch, maar heeft een toegankelijker geluid en een bijpassende boodschap. De hoofdpersoon in het verhaal heeft een avontuur beleefd, een strijd gestreden, en belandt nu in een fase van bezinning en rust. Het is, behalve de eindfase van dit muzikale epos, tevens de slotfase van zijn leven.

Luister hier naar de single 'Love shall be my Song':

 

Klik hier voor alles van Borneman, Robin