webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Son Mieux Faire De Son Mieux (ltd.ed.)
  • Son Mieux
    Faire De Son Mieux (ltd.ed.)

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:08 februari 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Son Mieux is de band rondom Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van de band All Missing Pieces. Nu is Camiel volwassen en klaar om de rest van de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Door folk, indie en electronische muziek te combineren weet hij een uniek geluid neer te zetten en de uitingen van zijn persoonlijkheid te verwerken en te mengen in zijn muziek.

De afgelopen twee jaren waren een opeenstapeling van hoogtepunten voor Son Mieux. Single ‘Even’ werd 3FM Megahit, debuut EP ‘Vice Versa’ (2016) werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd, het liedje ‘Easy’ werd gebruikt onder grote reclamecampagnes van ING, McDonalds en Deezer. De band tourde het hele land door en speelde zowel in clubs als op festivals als Zwarte Cross en Where The Wild Things Are.   

In 2017 en 2018 nam Camiel tussendoor ook de rust voor het schrijven van dit debuutalbum. Met singles ‘Hiding’, ‘Everyday’ en ‘Old Love’ laat het debuutalbum van Son Mieux een volwassener en voller geluid horen. Samen met producer Thijs van der Klugt (Douwe Bob, Sue the Night) werd verdieping gezocht zonder het karakteristieke Son Mieux geluid te verliezen. 

 

Klik hier voor alles van Son Mieux