webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Helge Polar
  • Helge
    Polar

  • onze prijs:€ 15.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:08 november 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Helge's Polar is geïnspireerd op zijn reizen en liefde voor IJsland en is opgenomen in de studio van Sigur Rós samen met producer Dave Menkehorst en met tot de verbeelding sprekende namen als Gudmundur Oskar Gudmundsson (bas) en Örn Eldjárn (gitaar). Helge’s muziek is indie-folk van nu en klinkt dus héél anders dan ‘man-met-gitaar-zingt-liedjes.’ De productie is zéér verzorgd, zeker niet sober of karig en zeer goed passend bij IJslandse trip waar Helge je op meeneemt. Polar bestaat uit drie Chapters. 
Chapter 1: 'The Encounter (Fundurinn)' - Dit deel staat in het teken van een eerste ontmoeting met IJsland en het afscheid nemen van een vorig leven. In de muziek zit een soort lichtheid en een open blik naar wat komen gaat.
Chapter 2: 'The Fight (Baráttan)' - Hier komt de spirituele impact van het IJslandse landschap naar voren en het effect daarvan op de geest. Hoe de leegte de zintuigen prikkelt en er voor zorgt dat je na gaat denken en dingen gaat voelen die je eerder niet constateerde.
Chapter 3: 'The Mirror (Spegelinn)' - In dit deel komt de magische reis tot een einde. De nummers voelen als een afgerond geheel en brengt de ervaren geest tot rust.

1.  Time To Part
2.  Rocket Sun
3.  Home
4.  Need And Fear
5.  That The Sun May Shine
6.  A Thing Like Love
7.  Gap
8.  Volcano
9.  Higher Than I Can
10.  Like Rock
11.  The End Of The Line
1.  Time To Part
2.  Rocket Sun
3.  Home
4.  Need And Fear
5.  That The Sun May Shine
6.  A Thing Like Love
7.  Gap
8.  Volcano
9.  Higher Than I Can
10.  Like Rock
11.  The End Of The Line
Klik hier voor alles van Helge