GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Mccartney, Paul Egypt Station (explorer's Edition)
  • Mccartney, Paul
    Egypt Station (explorer's Edition)

  • onze prijs:€ 14.99
  • formaat:2cd
  • releasedatum:17 mei 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 dag

Egypt Station Explorer’s Edition 2CD edition

CD 1

1. Opening Station
2. I Don’t Know
3. Come On To Me
4. Happy With You
5. Who Cares
6. Fuh You
7. Confidante
8. People Want Peace
9. Hand In Hand
10. Dominoes
11. Back In Brazil
12. Do It Now
13. Caesar Rock
14. Despite Repeated Warnings
15. Station II
16. Hunt You Down/Naked/C-Link

CD 2

1. Get Started (Previously available on the 18-track deluxe)
2. Nothing For Free (Previously on the 18-track deluxe)
3. Frank Sinatra’s Party*
4. Sixty Second Street*
5. Who Cares (Full length version)*
6. Get Enough (previously digital only)
7. Come On To Me (Live At Abbey Road Studios)*
8. Fuh You (Live At The Cavern Club)*
9. Confidante (Live At LIPA)*
10. Who Cares (Live At Grand Central Station)*

*Previously unreleased

Egypt Station (Explorer's Edition) is ook verkrijgbaar op Limited 3LP

Klik hier voor alles van Mccartney, Paul