webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Tempest, Kate The Book Of Traps And Lessons
  • Tempest, Kate
    The Book Of Traps And Lessons

  • onze prijs:€ 14.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:14 juni 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 dag
 
Info

Kate Tempest is een getalenteerde Londense rapper, dichter en toneelschrijfster. Ze bracht al eerder twee soloalbums uit (‘Everybody Down’ in 2014 en ‘Let Them Eat Chaos’ in 2016) en beide albums werden in Engeland genomineerd voor een Mercury Prize. 

Net als haar vorige twee albums heeft ook ‘The Book Of Traps And Lessons’ een vertellend, spoken word' karakter. Op het album staan meerdere nummers, maar het is Kate Tempest haar bedoeling dat deze nummers in éé zitting, achter elkaar, beluisterd worden.

The Book of Traps end Lessons is geproduceerd door Rick Rubin. Nadat producer Rick Rubin al in 2014 contact met haar zocht, maakte Tempest enkele demo’s, maar die sloten niet aan bij wat ze samen wilden maken. Daarom werd het maken van ‘The Books Of Traps And Lessons’ even op pauze gezet en verscheen, zonder de saemnwerking met Rubin, ‘Let Them Eat Chaos’ eerst (in 2016).

In de tussentijd werkte Tempest, samen met Rubin, langzaam door aan The Book of Traps and Lessons. Samen gingen ze op zoek naar de kern van tempest's werk, dat bleek duidelijk de tekst, los van de beat te zijn. Daardoor op dit album minder begeleidende muziek dan op haar eerdere twee albums. En, zoals vaker, Minder is Meer!  

KIJK OOK EVEN NAAR DEZE VERSIE VAN THE BOOK OF TRAPS AND LESSONS, IS ECHT MOOI! 
 

Klik hier voor alles van Tempest, Kate