webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Kiwanuka, Michael Kiwanuka -deluxe-
  • Kiwanuka, Michael
    Kiwanuka -deluxe-

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:01 november 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS DE GELIMITEERDE DELUXE CD-VERSIE. HET VERSCHIL MET DE STANDAARDVERSIE ZIT IN DE VERPAKKING: DIT IS EEN LUXE HARDCOVER LINNEN BOEKWERK, DE STANDAARD CD IS EEN DIGIPACK. 


 

 

BESTEL 'KIWANUKA' BIJ ONS EN MAAK KANS OP EEN EXEMPLAAR VAN DIT BLITSE CASSETTEBANDJE! 

ACTIE GELDT VOOR AANKOPEN VIA DE SITE EN IN DE WINKEL. OM MEE TE DOEN HOEVEN SITE-KLANTEN NIETS EXTRA'S TE DOEN, WINKEL-KLANTEN MOETEN EVEN EEN FOTO VAN HUN KASSABON NAAR info@kroese-online.nl MAILEN. 

ACTIE LOOPT TOT EN MET VRIJDAG 22 NOVEMBER. 

 


‘KIWANUKA’ is Michael Kiwanuka's derde album. Het werd opgenomen in New York, LA en Londen. Michael keerde terug naar de studio met Danger Mouse en Inflo. Dit was hetzelfde productieteam dat hem vergezelde op Love & Hate, KIWANUKA gaat verder waar zijn vorige plaat ophield. Het is een luisterervaring, die zich het best laat omschrijven als het luisteren naar één lang dramatisch lied. Vanuit het hart, de geest en de ziel gezongen. Michael legt uit, dat hij het heeft gemaakt vanuit het standpunt: 'ik ben wie ik ben – ik heb geen alter ego – ik ben geen Ziggy Stardust of Sasha Fierce. Ik ben en moet gewoon Michael Kiwanuka zijn'. 
 

Klik hier voor alles van Kiwanuka, Michael