webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Mevrouw Tamara In Je Hoofd
  • Mevrouw Tamara
    In Je Hoofd

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:LP
  • releasedatum:19 december 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

 

VRIJDAG  13 MAART SPEELT MEVROUW TAMARA IN DE THIEMELOODS IN NIJMEGEN. ALS JE BIJ ONS NU HAAR ALBUM KOOPT, MAAK JE NIET ALLEEN KANS OP HET WINNEN VAN 2 GRATIS KAARTJES VOOR DAT OPTREDEN, DE ENTREE IS DAAR AL GRATIS ;), MAAR KRIJG JE NA HET CONCERT, VAN TAMARA ZELF, OOK NOG EEN PAKKET MET DAARIN HAAR EERSTE PLAAT, UITGEGEVEN ALS BOEKJE MET CD, EEN 7 INCH, EEN PAAR POSTKAARTEN EN EEN BUTTON. 

ACTIE LOOPT TOT EN MET 10 MAART. 


Mevrouw Tamara is een bijzondere artieste. Ze maakt Nederlandstalige muziek die je gemakshalve zou kunnen omschrijven als een mix tussen de vroege Eefje de Visser en Spinvis. Haar teksten maken een belangrijk onderdeel uit van het geheel. Daarover schreef dichter Jelmer van Lenteren: "Haar breekbare, oprechte, maar soms ook kritische teksten laten je nadenken over het leven dat ineens onalledaags lijkt. De omarmende instrumentatie biedt een warm bed waarin je je dromend mee kan laten voeren in deze gedachten.” 

De uitwerking van haar  teksten wordt versterkt door de muziek. Het kabbelt, het walst, het wringt. Soms versnelt het, om daarna weer een stapje langzamer te gaan. Daardoor vallen de nummers vaak net niet op de plaats, blijven ze net niet in je hoofd hangen. Mevrouw Tamara maakt van die muziek, waarbij het lijkt alsof iedere luisterbeurt weer een nieuwe ervaring is. Bijzonder! 

Bekijk en beluister hieronder de nummers 'Jij fantaseert liever' en 'Error in je hoofd'. 




Tracklist: 

1. Ruimte (3:37)

2. Jij fantaseert liever (4:14)

3. De stad (3:29)

4. Error in je hoofd (5:01)

5. Uit je hoofd (1:34)

6. Goed was zo (3:44)

7. Sterk (3:59)

8. Wachtstand (2:54)

9. Tot aan (3:02)

10. Koud (3:48)
 

Klik hier voor alles van Mevrouw Tamara