webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Rolling Stones Unzipped (boek!)
  • Rolling Stones
    Unzipped (boek!)

  • onze prijs:€ 49.95
  •  
  • formaat:Boek
  • releasedatum:10 november 2020
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Unzipped is de catalogus die hoort bij de gelijknamige internationale tentoonstelling over The Rolling Stones. Het werk van The Stones bestaat niet alleen uit onvergetelijke en invloedrijke muziek, maar  Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood en andere bandleden hebben ook visueel en tastbaar hun sporen nagelaten.

De lijst aan modeontwerpers, kunstenaars, fotografen, vormgevers en filmmakers die met de Stones hebben samengewerkt, valt samen met de hoogtepunten uit de moderne kunstgeschiedenis: Andy Warhol, Jeff Koons, Jean-Luc Godard, Martin Scorsese, Annie Leibovitz, Jean Paul Gaultier tot Alexander McQueen en Gianni Versace.
Tegelijkertijd zijn The Rolling Stones, ondanks de samenwerking met die grote verscheidheid aan mensen, altijd zeer herkenbaar gebleven, een icoon.

Dat alles komt samen in Unzipped. Het boek is mooi vormgegeven en is, zowel inhoudelijk als visueel, een spectaculaire uitgave! Het boek staat vol fantastische foto's en de bandleden komen veelvuldig zelf aan het woord in speciaal voor deze uitgave gemaakte interviews. Met een voorwoord van de muziekjournalist Anthony DeCurtis.

Het boek is in Nederlands geschreven.
 


Taal: Nederlands

Klik hier voor alles van Rolling Stones