webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Landman, Emil February
  • Landman, Emil
    February

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:26 maart 2021
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 dag
 
Info

Emil Landman klinkt op zijn vierde album anders dan alles wat hij ooit eerder heeft gedaan. De dagen van Emil Landman die in een bloemenveld zat, met een akoestische gitaar in de hand, zijn voorbij. De nieuwe Emil Landman duikt in het diepe onbekende evenwicht tussen beukende drummachines en elektronische soundscapes, maar verliest nooit de perfecte popmelodieën uit het oog waar Landman om bekend staat.

Na 10 jaar reizen, liedjes schrijven en opnames over de hele wereld, vond de in Amsterdam geboren songsmid Emil Landman zijn nieuwe artistieke thuis in Brooklyn, New York. Van de koude wintermaanden tot de lente van 2019 dook Emil diep in de eclectische muziek- en kunstscene van New York. Terwijl hij door de meest expressieve delen van de binnenstad fietste, vond Landman een geluid dat de koude, snelle, verre en drukte van Manhattan weerkaatste. Zijn muziek voelt ijskoud, avontuurlijk, wild en ongetemd aan in vergelijking met zijn vorige platen.
Terwijl hij nog steeds trouw blijft aan zijn zachte, broze stem die in staat is om uit te reiken en je te grijpen. Hij beschrijft zijn creatieve proces als loslaten, uit de weg gaan en de nummers volledig de richting laten bepalen van wat zijn 4e volledige album "February" zou worden.

Openend over het omgaan met angst, de toekomst en de onbeduidendheid in de wereld, bevat de intro van februari de volgende gehakte woorden: "My Mind Get's Real Dark, Real Quick, At The Flick Of A Switch Dat is het".

 

1.  Intro
2.  Skin
3.  Reasons To Stay
4.  Just Tell Him It's Over
5.  February In Nyc
6.  Shoulder
7.  Trouble
8.  All The Best Things
9.  Rise And Fall
10.  Yeah, We're Fire
11.  Moving On
1.  Intro
2.  Skin
3.  Reasons To Stay
4.  Just Tell Him It's Over
5.  February In Nyc
6.  Shoulder
7.  Trouble
8.  All The Best Things
9.  Rise And Fall
10.  Yeah, We're Fire
11.  Moving On
Klik hier voor alles van Landman, Emil