webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Altijd meer dan 16.000 titels uit voorraad leverbaar!

  
 

Record Store Dayrecord-store-day-2017-instores-kroese            
Zaterdag 22 april is het dit jaar Record Store Day!   Zie hieronder ons instore-programma: 


's Ochtends vroeg gaan we, zoals hierboven ook subtiel aangegeven staat, om 8.30 uur open en beginnen we met de verkoop van de exclusieve Record Store Day releases. 


  TWEE RSD-RELEASES OP KROESE RECORDS!  

Wat mooi is ... ter ere van het twee-jarig bestaan van ons eigen label brengen we dit jaar twee RSD-releases uit (vorig jaar bestonden we één jaar en hadden we één RSD-release).

Met Robin Borneman brengen we een bloedstollend mooie, uit vier nummers (waaronder één fonkel nieuwe!!), bestaande live EP uit en met de mannen van The Hubschrauber en Taxidermist brengen we een dubbele A-kant single uit met daarop twee nummers gebasseerd op (het vervolg van) de cult TV-serie Twin Peaks dat 21 mei.
 

Beide RSD-releases worden op CD, in een erg mooie digipack uitvoering, uitgebracht en zullen tegen een erg schappelijke prijs verkocht worden.

Beide releases zullen vanaf zaterdag 22 april, niet alleen bij ons, maar ook via alle aan RSD deelnemende winkels in Nederland verkrijgbaar zijn. 

VORIG JAAR:
Ter ere van het 1-jarig bestaan van ons label, hebben we vorig jaar met Record Store Day 1 RSD-release uitgebracht, namelijk die met The Heat: hun gelijknamige album. Daarop de tracks die ze tot daarvoor alleen op vinyl uitgebracht hadden.   
 

RESERVEREN??
Om alvast vragen, mails en telefoontjes van een aantal van jullie voor te zijn, de RSD releases kunnen we niet voor jullie reserveren/apart houden leggen. Redenen daarvoor zijn allereerst dat we vantevoren niet weten wat we op Record Store Day aan exclusives geleverd krijgen en dus vooraf ook iets kunnen toezeggen. Daarnaast is het zo dat het juist de insteek van Record Store Day is dat mensen op de dag zelf naar de winkel komen. Reserveren is dus niet mogelijk.  


Deze artikelen zijn over van RSD en nu te bestellen:


 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet