webshopkeurmerk-logo
Gratis Verzending vanaf € 20.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels Direct uit voorraad leverbaar!
jake-bugg-royal-albert-hall-dvdpixies-doolittle-25ac-dc-rock-or-bustboyhood-dvdanouk-nieuwe-cdfoo-fighter-sonic-highwayspink-floyd-the-endless-rivernavarone-a-day-at-the-chapel-cd-dvdDamien Rice - My Favourite Faded Fantasy
Jake Bugg Live at the Royal Albert Hall op DVD

Jake Bugg Live at the Royal Albert Hall op DVD

Deel dit:

Datum: 27-11-2014

De carriere van Jake Bugg is er eentje zoals die in jongensboeken beschreven staan. Zijn gelijknamige debuutalbum sloeg meteen in als een bom en met de leeftijd van nog maar 19 jaar oud, speelde hij al in een uitverkocht Royal Albert Hall. Deze dvd is daar de registratie van. In een waanzinnige show bracht Jake Bugg zijn hits als ‘Lightning Bolt’, ‘Trouble Town’, ‘Broken’, ‘Slumville Sunrise’ en ‘Seen It All’ ten gehore, allen afkomstig van zowel zijn gelijknamige debuutalbum als van het door Rick Rubin geproduceerde album ‘Shangri La’. Daarnaast kwamen er op deze avond nog een aantal interessante muzikale gasten, als Michael Kiwanuka en Johnny Marr, langs, die hem op het podium vergezelden.

» lees verder
Doolittle 25 van The Pixies

Doolittle 25 van The Pixies

Deel dit:

Datum: 26-11-2014

Het album Surfer Rosa van The Pixies wordt veelal genoemd als het hoogtepunt in hun oeuvre. Bij ons in de winkels verkoopt Doolittle echter al lange tijd net een fractie meer. Reden zal zijn dat het album net iets minder rauw en ongepolijst klinkt dan Surfer Rosa en daardoor net iets makkelijker in het gehoor ligt. Bovendien staat op Doolittle de 'hit' Monkey gone to Heaven. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Doolittle van The Pixies het levenslicht zag. Tijd voor een uitgebreide versie. Doolittle 25 bevat 3 schijven met 50 tracks. Naast de geremasterde versie van het origineel, twee Peel sessions, 6 b-kantjes, alle Doolittle-demo's en 7 bonustracks.

Doolittle 25 wordt ook op vinyl, als dubbelLP, uitgebracht. 

» lees verder
Boyhood nu verkrijgbaar

Boyhood nu verkrijgbaar

Deel dit:

Datum: 25-11-2014

Boyhood is één van de meest verrassende en door de opzet, één van de meest originele films van het afgelopen jaar. Het meest opmerkelijke aan Boyhood is namelijk dat deze is gefilmd gedurende een periode van maar liefst 12 jaar met dezelfde acteurs die dan ook dezelfde rollen spelen. Het mooie daarvan is dat je daardoor de acteurs voor je ogen dus echt ouder ziet worden. In de film draait het om het, niet geheel zonder problemen, opgroeien ...

» lees verder
Humberto Tan - Let's Dance, mijn Dance Classics

Humberto Tan - Let's Dance, mijn Dance Classics

Deel dit:

Datum: 24-11-2014

Het is inmiddels geen geheim meer dat Humberto Tan een groot liefhebber van muziek is. Zijn hart gaat met name sneller slaan door de betere soul-, r&b en discomuziek van de jaren 60, 70 en 80. Zijn kennis en zijn enthousiasme was een mooie aanleiding om Tan te vragen een selectie te maken van zijn favoriete muziek. Dit soundboek bestaat uit vier cd's met daarop maar liefst 80 nummers die door Humberto Tan zelf zijn uitgekozen. Bovendien bevat Let's Dance - Mijn Dance Classics nog een leuk boek dat werd geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck. Hierin neemt Humberto Tan ons mee in zijn muzikale leven.

» lees verder
Ellen ten Damme zaterdag live in beide winkels

Ellen ten Damme zaterdag live in beide winkels

Deel dit:

Datum: 21-11-2014

Morgen, zaterdag 22 november, speelt Ellen ten Damme live in onze beide winkels. Haar laatste cd Berlin is erg succesvol en is dan ook een erg mooie aanleiding voor een instore. Ellen komt solo, maar dat zoals iedereen wel weet, staat één Ellen gelijk aan de energie van vier personen. Ze neemt erg veel mee (piano, viool, gitaar en laptop) en we zijn ervan overtuigd dat het morgen een bijzonder leuke middag gaat worden. Je bent van harte welkom!
 

» lees verder
Derde album Velvet Underground in een uitgebreide versie

Derde album Velvet Underground in een uitgebreide versie

Deel dit:

Datum: 19-11-2014

Aanstaande vrijdag wordt het album Velvet Underground van The Velvet Underground in een erg mooie, super uitgebreide versie, uitgebracht. Dit album was hun derde album was het eerste album dat ze zonder John Cale maakten. Deze wisseling in de bezetting had ook meteen een muzikale wijziging tot gevolg. Dit album is veel minder hard en experimenteel dan de eerste twee albums. Deze super deluxe versie bevat maar liefst zes cd's, is verpakt in een mooie box en voorzien van een mooi boekwerk.

» lees verder
Bestel Pioniers van de Nederpop en maak kans op cash-back

Bestel Pioniers van de Nederpop en maak kans op cash-back

Deel dit:

Datum: 18-11-2014

Onlangs is van Johan Derksen het soundboek Pioniers van de Nederpop uitgebracht. Dit document bestaat uit 2 CD's en 2 DVD's. De twee cd's zijn samengesteld door Derksen zelf en bieden een perfecte introductie in het werk van zijn Nederlandse muzikale helden. De DVD's bevatten de acht afleveringen van de tv-serie 'Derksen On The Road'.  waarin Derksen op zoek gaat naar de pioniers van de huidige Nederlandse popmuziek, die anno 2014 om diverse redenen uit de spotlights zijn verdwenen. 

Als u nu bij ons Pioniers van de Nederpop bestelt, maakt u kans op terugstorting van het volledige aankoopbedrag. 

» lees verder
Navarone a Date at the Chapel CD+DVD

Navarone a Date at the Chapel CD+DVD

Deel dit:

Datum: 16-11-2014

Vorig jaar december speelde Navarone twee keer in de kapel van De Roepaen in Ottersum. De opzet van deze concerten was speciaal voor die mooie locatie aangepast. Navarone speelde namelijk acoustisch en werd ondersteund door een aantal klassieke muzikanten. Daarvoor waren de nummers rijkelijk gearrangeerd met onder meer harp, piano, marimba, viool en cello. Het is verbazingwekkend hoe goed deze arrangementen en deze bezetting bij Navarone's songs pasten. Ieder nummer wint aan klasse en schoonheid. Navarone had nog nooit zo mooi geklonken.

» Als je A Date at the Chapel bij ons bestelt, maak je kans op Gratis kaartjes voor hun releaseshow. 

» lees verder
Wilco Alpha Mike Foxtrot

Wilco Alpha Mike Foxtrot

Deel dit:

Datum: 15-11-2014

Eind november wordt er een erg mooie, uit 4 CD's bestaande, boxset van één van onze favoriete bands Wilco uitgebracht. De box heet Alpha Mike Foxtrot en rijkelijk gevuld met rarities en live-takes uit de rijke carrière van Wilco. Deze boxset is geproduceerd door producer Cheryl Pawelski, die al twee decennia alles van Wilco op de voet volgt. Volgens zijn eigen zeggen ... 

Alpha Mike Foxtrot wordt ook op vinyl uitgebracht. 

» lees verder
Captain Beefheart gelimiteerde 4CD box

Captain Beefheart gelimiteerde 4CD box

Deel dit:

Datum: 12-11-2014

Aanstaande vrijdag komt Sun Zoom Spark van Captain Beefheart uit. Sun Zoom Spark is een mooie, gelimiteerde, boxset met daarin drie post- Trout Mask Replica albums. Deze drie albums zijn nu voor het eerst geremasterd. Daarnaast bevat deze boxset een vierde cd met daarop veertien interessante niet eerder uitbrachte tracks. Hierop onder andere vroege versies van tracks die op latere albums zouden verschijnen.

» Sun Zoom Spark is ook verkrijgbaar op vinyl. 

» lees verder
Bruce Springsteen Album Collection 1973-1984

Bruce Springsteen Album Collection 1973-1984

Deel dit:

Datum: 11-11-2014

 Vrijdag komt er van Bruce Springsteen een mooie overzichtsbox uit. De box heet Album Collection 1973-1984 en bevat de eerste zeven albums van Bruce Springsteen. Twee van deze zeven, Born to Run en Darkness on the Edge of Town, waren al eens eerder geremasterd, maar voor de overige vijf albums is dit de eerste keer dat deze albums in geremasterde vorm beschikbaar zijn. De boxset wordt aangevuld met een 60 pagina's tellend boekwerk met daarin o.a. zeldzame foto's, souvenirs en originele krantenknipsels.
 

» De Bruce Sprinsteen album collection is ook verkrijgbaar op vinyl.

» lees verder
Limited nieuwe Machine Head ziet er goed uit!

Limited nieuwe Machine Head ziet er goed uit!

Deel dit:

Datum: 05-11-2014

Vrijdag ligt het nieuwe album van Machine Head, Bloodstone & Diamonds in de winkels. Voor de fans is er goed nieuws. De limited ziet er namelijk erg goed uit!

Een aantal jaar geleden hadden we bijna de metalkaars uitgeblazen voor Machine Head (ten tijde van 'Supercharger'). Ware het niet dat plotsklaps Rob Flynn en zijn mannen uiterst sterk terugkeerden met 'The Blackening' en opvolger 'Unto The Locust', waarmee Machine Head zich linea recta terug katapulteerde naar de absolute top van de hedendaagse metal! 

» lees verder
Neil Young - Storytone

Neil Young - Storytone

Deel dit:

Datum: 27-10-2014

Als er één ding is waarvan we Neil Young niet kunnen betichten, dan is het wel stilzitten. De inmiddels 68-jarige Canadees brengt aan de lopende band nieuwe platen uit; Americana en Psychedelic Pill in 2013 en dit jaar nog A Letter Home op het Third Man label van Jack White. En tussendoor verschijnen er nog altijd nieuwe uitgaven in zijn Archive serie. Voor het nieuwe album Storytone gaat een langgekoesterde wens van Neil Young in vervulling...

» lees verder
Antony & The Johnsons bijzondere concertfilm

Antony & The Johnsons bijzondere concertfilm

Deel dit:

Datum: 15-10-2014

Op 10 november verschijnt er van Antony & The Johnsons de bijzondere concertfilm Turning, die werd gemaakt in samenwerking met Charles Atlas. Op de cd en dvd is het verslag te zien en te horen van de Europese tour van Antony & The Johnsons, in samenwerking met 13 bijzondere vrouwen. Het resultaat mag gerust verbluffend worden genoemd.

» lees verder
Bekijk ons complete weblog