webshopkeurmerk-logo
Gratis Verzending vanaf € 20.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels Direct uit voorraad leverbaar!
coldplay-a-head-full-of-dreamsADELE-25-CD-LPBeatles - OneGuy Garvey - Courting The Squalleinfach-kurt
Moke zaterdag live in Kroese Arnhem

Moke zaterdag live in Kroese Arnhem

Deel dit:

Datum: 26-11-2015

Aankomende zaterdag, zaterdag 28 november, staat er weer een mooie instore op de kalender. Dan komt Moke live in onze winkel in Arnhem spelen. De band heeft net hun nieuwe, erg mooie, album The Time has Come uitgebracht en zal omstreeks 16.00 uur beginnen te spelen. Je bent van harte welkom! 
 

» lees verder
Gelimiteerde vinyl versie van nieuwe album van De Staat

Gelimiteerde vinyl versie van nieuwe album van De Staat

Deel dit:

Datum: 21-11-2015

Het begin van 2016 ziet er nu al veelbelovend uit. Het uit Nijmegen afkomstige De Staat verblijdt ons half januari namelijk met hun nieuwe album 'O'. Wat voor de vinyl-draaiende fans van De Staat goed om te weten is, is dat er van 'O' een gelimiteerde vinyl versie gemaakt wordt die alleen bij ons en de andere Mania-winkels verkrijgbaar zal zijn. Deze versie is geperst op blauw vinyl.

Als je deze versie graag wil hebben, besteld 'm dan a.u.b. op tijd want wij verwachten, in alle eerlijkheid, dat deze versie snel, en misschien zelfs wel voor release, zal uitverkopen.

» lees verder
Nieuw album Adele nu te koop

Nieuw album Adele nu te koop

Deel dit:

Datum: 12-11-2015

Vanaf vandaag, vrijdag 20 november, ligt '25' van Adele in de winkels. Het is haar derde album dat maar liefst bijna vijf jaar na het uitbrengen van voorganger '21' verschijnt. '25' bevat elf nieuwe nummers. De eerste single heet 'Hello' en deze klinkt alweer meteen zoals we van Adele gewend zijn. Wat betreft de te kiezen versies heeft Adele het overzichtelijk gehouden: '25' wordt uitgebracht als enkele CD en op vinyl. 

» lees verder
Neil Young - The Bluenote Cafe

Neil Young - The Bluenote Cafe

Deel dit:

Datum: 10-11-2015

Nu vrijdag verschijnt The Bluenote Cafe, een niet eerder uitgebracht live-album uit 1988 en tevens het nieuwste deel in de Archives-serie van Neil Young. Opgenomen tijdens de 'This Note's For You' tour. Dat studio album was niet geheel geslaagd, maar de optredens met The Blue Notes (een naam die hij overigens al snel niet meer mocht voeren) waren ronduit verbluffend. Niet alleen speelde hij al nummers die pas op Freedom het licht zouden zien (Sixty To Zero) of nog veel later (Ordinary People), maar ook nummers die jarenlang in de archieven bleven. Tot nu, want met Blue Note Cafe, op dubbel-cd en 4lp horen we Neil Young zoals hij al jaren niet meer klinkt. Want hoe geweldig die een-noot-solo’s van Young ook kunnen zijn, de afwisseling met blazersolo’s is fenomenaal.

» lees verder
Jubileum-editie van Underworld's Second Toughest In The Infants

Jubileum-editie van Underworld's Second Toughest In The Infants

Deel dit:

Datum: 07-11-2015

Het is dit jaar twintig jaar geleden dat het album Second Toughest In The Infants van Underworld uitgebracht is. Op dat album stond andere de track Born Slippy, het nummer dat wereldwijd een enorme hit voor Underworld werd. Mede dankzij de film Trainspotting. Om dit twintig jarig jubileum te vieren word Second Toughest In The Infants nu opnieuw uitgebracht. Niet alleen wordt het het album geremasterd, maar er worden ook nog twee uitgebreidere versies uitgebracht. Een dubbelcd versie met op de tweede cd zeldzame en nog niet eerder uitgebrachte bonustracks. Daarnaast is er ook nog een Deluxe boxset die uit vier cd's bestaat, aangevuld met een mooi boekwerk 

» lees verder
Nieuw album Adele op komst, win een Gratis exemplaar

Nieuw album Adele op komst, win een Gratis exemplaar

Deel dit:

Datum: 24-10-2015

Dit is 'm dan! We hebben er allemaal lang op gewacht, het derde album album van Adele. Gelukkig duurt het niet lang meer voor de cd wordt uitgebracht. Vrijdag 20 november ligt het album al in de winkels. De eerste single die vrijgegeven is heet 'Hello' en laat het vertrouwde Adele geluid horen. Dit gaat absoluut het belangrijkste album van 2015 worden!

Bestel bij ons '25' voor woensdag 18 november en maak kans op terugstorting van uw aankoopbedrag.

 

» lees verder
Klassieker van Buena Vista Social Club nu ook eindelijk op LP verkrijgbaar

Klassieker van Buena Vista Social Club nu ook eindelijk op LP verkrijgbaar

Deel dit:

Datum: 18-10-2015

Het eerste album van de beroemde Buena Vista Social Club is misschien wel het meeste succesvolle wereldmuziek-album dat ooit verschenen is. Oorspronkelijk werd dit album in 1997 uitgebracht, maar destijds alleen maar op CD. Het is nu voor het eerst dat deze klassieker op vinyl uitkomt. Het abum wordt uitgebracht als een 2LP in een mooie klaphoes. Bij de persing is gebruik gemaakt van de originele mastertapes. Deze zijn nu speciaal voor vinyl gemasterd door Bernie Grundman, hij was destijds bij het maken van de cd ook de mastering engineer. Bij de lp's is ook nog een 20 pagina's tellend boekwerk bijgesloten, inclusief een downloadcode voor het volledige album.  

» lees verder
Win een canvasdoek van Trixie Whitley's nieuwe album

Win een canvasdoek van Trixie Whitley's nieuwe album

Deel dit:

Datum: 17-10-2015

Vrijdag 23 oktober ligt Porta Bohemica, het nieuwe album van Trixie Whitley, in de winkels. Als je Porta Bohemica bij ons bestelt, maak je kans op het winnen van een mooi canvasdoek (ongeveer 1 x 1 meter) van de hoes van het album. Om mee te doen hoef je niets extra's te doen. Je doet op basis van je bestelling automatisch mee aan de verloting.

De actie geldt zowel voor de CD als voor de LP. 

» lees verder
Nu alweer een nieuw album van Beach House

Nu alweer een nieuw album van Beach House

Deel dit:

Datum: 16-10-2015

Nog geen twee maanden na hun lovend ontvangen album Depression Cherry brengt Beach House nu hun zesde album uit. Thank Your Lucky Stars werd opgenomen in de periode juli - november 2014 tijdens dezelfde sessies als het vorige album. Toch zijn er wezenlijke verschillen; de muziek en de teksten kwamen snel tot stand en zijn politieker dan voorheen. Slimme zet, waardoor de aandacht voor Beach House blijft.

DE LP IS VANAF VANDAAG TE KOOP, DE CD KOMT IN DE LOOP VAN VOLGENDE WEEK!

» lees verder
Alex Roeka gaat verder met 'Voort!'

Alex Roeka gaat verder met 'Voort!'

Deel dit:

Datum: 11-10-2015

Na zijn vorige album, Gegroefd, nam Alex Roeka een sabbatical om eens een jaartje andere dingen te gaan doen. Het is maar de vraag of dat wel een goed plan was, want door al die rust begon er iets bij hem te knagen. Roeka bezocht daarom een psychiater en het medicijn werd al snel gevonden: Snel weer liedjes gaan schrijven!, luidde het advies. Zo ontstond Voort!, het wonderschone tiende album van de Noord-Brabantse notariszoon, die op zijn eenenveertigste debuteerde met Zee Van Onrust en zich ontpopte tot één van Neerlands beste tekstschrijvers. In het openingsnummer ... 

» lees verder
Robin Borneman live in beide winkels

Robin Borneman live in beide winkels

Deel dit:

Datum: 07-10-2015

Zaterdag 10 oktober a.s. speelt Robin Borneman live in onze beide winkels. Samen met zijn band zal hij nummers komen spelen van het album Folklore I: The Waving Days. Om 13.30 uur beginnen ze in Nijmegen om later op de middag, om 16.00 uur, is de winkel in Arnhem aan de beurt. 

Zoals bij alle instores is ook nu de entree Gratis. Je bent van harte welkom. 

» lees verder
Ibrahim Maalouf - Kalthoum

Ibrahim Maalouf - Kalthoum

Deel dit:

Datum: 30-09-2015

Kalthoum, het nieuwe album van Ibrahim Maalouf, is een eerbetoon aan de beroemdste Arabische zangeres van de twintigste eeuw, Umm Kalthoum. In 2015 is het veertig jaar geleden dat 'the Star of the East', zoals ze in Egypte werd genoemd, overleed. Kalthoum verschijnt op vrijdag 25 september.

» lees verder
In Dream, de nieuwe Editors, vrijdag in de winkels

In Dream, de nieuwe Editors, vrijdag in de winkels

Deel dit:

Datum: 28-09-2015

Afgelopen april dook er vanuit het niets een nieuw nummer van Editors op. Het nummer ‘No Harm’ stond als hidden track op een Play It Again Sam-sampler en werd als eerste ontdekt door een Nederlander. Na ‘No Harm’ kwam Editors met nog een extra voorproefje in de vorm van het zeven minuten durende nummer ‘Marching Orders’.

In Dream is opgenomen in Crear, in de Schotse Hooglanden, en gemixt in Londen door Alan Moulder. De bedoeling van de band was om naar Crear te gaan om zich te terug te trekken, nieuwe nummers te gaan schrijven en wellicht wat demo’s op te nemen. Echter, de sessies waren zo inspiratievol en de sfeer van de huiskamerachtige studio met uitzicht op de Atlantische Oceaan zorgde ervoor dat de band zo geïnspireerd raakte dat ze het album meteen konden opnemen.

» lees verder
Joe Bonamassa live at Radio City Music Hall

Joe Bonamassa live at Radio City Music Hall

Deel dit:

Datum: 26-09-2015

Joe Bonamassa beklom in januari 2015 het podium van de Radio City Music Hall voor twee uitverkochte shows. Gedurende de eerste set speelde hij met de akoestische band The Huckleberries die eveneens van de partij waren op ‘An Acoustic Evening At The Vienna Opera House’. De tweede set staat in het teken van elektrisch werk waarbij zijn huidige band hem begeleidde. Op de CD staan 13 tracks, waarvan er 2 gloednieuw zijn en 7 nog nooit eerder op een live-album verschenen zijn. De DVD bevat 15 tracks en een 45-minuten bonus featurette met behind-the-scenes backstage en kleedkamer beelden en een sneak peek over Bonamassa’s jeugd en muzikale oorsprong.

Ook verkriigbaar als CD+BluRay en op Vinyl.

» lees verder
Bekijk ons complete weblog