webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Waterhouse, Nick Time's All Gone
  • Waterhouse, Nick
    Time's All Gone

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:02 april 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info


Time´s All Gone is het sprankelende en soulvolle debuutalbum van Nick Waterhouse. Hij maakt r&b in de beste jaren 50 traditie vermengt met hedendaagse invloeden. Vette blazers, koortjes, analoge sound. De 25-jarige, uit Californië afkomstige zanger is het best te scharen in het rijtje Sharon Jones, Mark Ronson en  Amy Winehouse.

De sound van Nick Waterhouse ligt soms heerlijk dicht bij de iets rauwere rockabilly, dat komt zowel door zijn stem als door de van tijd tot tijd scheurende gitaar van Waterhouse. Misschien het beste voorbeeld hiervan is I Can Only Give You Everything (origineel van Van Morrison’s Them). Dit nummer is dan ook gekozen als single, maar dit had net zo goed elk ander nummer van de plaat kunnen zijn, want Time’s All Gone kent louter hoogtepunten.

Misschien is retrosoul niet bijster origineel, maar alles klopt bij Nick Waterhouse, zelfs zijn goedzittende pak. Ritmisch en opzwepend vanaf de eerste noten en aanstekelijk groovend tot het eind, een plaat die staat als een huis. Een groter compliment dan dit kunnen we niet maken: Time's All Gone is de mannelijke tegenhanger van Amy Winehouse's Back To Black. Een verplichte aanschaf, als je het ons vraagt!


'Time's al Gone is ook verkrijgbaar op LP. 
 

Luister hier nu naar de single ' Can Only Give You Everything':

 

Klik hier voor alles van Waterhouse, Nick