webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Handsome Poets Sky On Fire
  • Handsome Poets
    Sky On Fire

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:08 december 2023
  • levertijd:3 à 5 werkdagen
 
Info

De titeltrack van dit nieuwe tweede album van de Handsome Poets verscheen als eerste single, werd door vrijwel alle populaire radiostations opgepikt en zorgde voor de doorbraak naar het grote publiek. Doordat het Olympische NOS-talkshow London Late Night het aanstekelijke nummer als tune gebruikte, hoorden de zo’n drie miljoen kijkers het nummer dagelijks voorbij komen. Het leverde een eerste plek in de Mega Top 50 en in de iTunes Chart op. Het album ‘Sky On Fire’ luidt een drukke periode voor de band in. ‘New Life’ wordt de nieuwe single van het album, terwijl er een uitgebreide tournee langs de Nederlandse clubs gepland staat, uitmondend in een optreden op Eurosonic/Noorderslag. De titeltrack van het album behoort samen met ‘Sing For You’ en albumafsluiter ‘Alright’ tot de nummers die in eerder stadium zijn opgenomen. De rest van het album is recent in redelijk snel tempo tot stand gekomen. 

Opener ‘Jupiter’ blikt terug op de tijd van ‘Dance (The War Is Over)’ (de superhit van het debuutalbum) en is geïnspireerd door Lars Von Triers film ‘Melancholia’. Vanuit dat punt ontstaat een reis naar ‘New Life’. ‘Stranger’ is een autobiografie over het tourleven, ‘The Fabulous Life’ is een sprookje over de buurman die altijd geluk heeft tot het moment dat hij een miljoen wint en overlijdt en zo heeft elke track zijn eigen verhaal. Het zomerse ‘Scheveningen’ is rechtstreeks op de schrijfsessies voor van ‘Sky On Fire’ gebaseerd.  ‘Sky On Fire’ is een enorm positieve ‘feel good’ knalplaat geworden”. En staat vol hits!!!!

Tracklisting: 1 Jupiter 2 Sky On Fire 3 More Heart 4 Strangers 5 New Life 6 Scheveningen 7 Sing For You 8 Follow Me 9 Lucky One 10 Alright

Klik hier voor alles van Handsome Poets