webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Kant, Jeroen De Lafaard Kapitein
  • Kant, Jeroen
    De Lafaard Kapitein

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:01 juni 2013
  • levertijd:5 à 10 werkdagen
 
Info

Jeroen Kant live in Kroese Arnhem

Zondag 2 juni speelt Jeroen Kant in het kader van de Showroom Sessions live in onze winkel in Arnhem. We zijn daar hartstikke blij mee en hebben er erg veel zin in. Kom kijken en luisteren, je bent van harte welkom.

De instore begint om 15.00 uur.

 


Met Goud of op je bek gaan maakte Jeroen Kant één van de opvallendste platen van 2011. De manier waarop hij met de nodige (zelf)spot zijn sores bezingt is uniek in Nederland. Zijn eerlijke teksten passen prima bij de authentieke muziekstijl, gedrenkt in roots, waardoor het alleen maar logisch is wanneer je niet alleen Nederlandse teksten hoort, maar ook een duidelijk Brabants accent bespeurt.

Voor De Lafaard Kapitein hanteert Kant het zeemansidioom; op een paar bloedmooie moordballades na staat nog steeds zijn eigen belevingswereld centraal, maar de metaforen worden nu voornamelijk gedrenkt in het idioom van de Kapitein in Jeroen Kant zijn hoofd, die als eerste het schip verliet toen dat ten onder ging.

De productie is zelfs nog wat rauwer dan Goud of op je bek gaan, wat de muziek alleen maar ten goede komt. Daarmee bevat De Lafaard Kapitein alle kenmerken van een ware Kant: hij is grappig, droevig, hoopvol en hopeloos tegelijk, uiterst stijlvol verpakt in prachtige liedjes.

Klik hier voor alles van Kant, Jeroen