webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Torrini, Emiliana Tookah -deluxe-
  • Torrini, Emiliana
    Tookah -deluxe-

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:09 september 2013
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Tookah is om meerdere redenen een echt nieuw album van Emiliana Torrini. Niet alleen is het gevuld met nieuwe songs, maar Tookah laat ook een nieuw Emiliana Torrini geluid horen. Dat klinkt misschien verassend, en voor sommigen misschien verontrustend, maar het pakt op Tookah erg mooi uit.

Het album klinkt veelzijdiger dan haar eerdere werk. Dat wil trouwens zeker niet zeggen dat de liefhebbers van het oude geluid niet bediend worden. Zeker op het eerste deel van het album staan weer een aantal pareltjes van ingetogen, folky liedjes zoals we die al van haar kenden. 

Het verrassende aan Tookah is dat er nu ook enkele wat meer uptempo liedjes voorbj komen waarin meer electronica voorkomt dan we van Emiliana Torrini gewend zijn. Niet dat er gedoodverfde hitparade toptien-hits op staan, maar, welbewust van de tijd en de geluiden waar andere artiesten mee bezig zijn, heeft Torrini haar eigen versie van synthpop ontwikkeld. Liefhebbers van bands als Goldfrapp en Moloko zullen hier bijvoorbeeld erg van gecharmeerd zijn. 

» dit is de limited deluxe versie van Tookah, deze wordt in een beperkte oplage gemaakt als luxe hardcover digibook en bevat één extra track Echo Horse (the History of Horses)! 


Als voorproefje voor de 'nieuwe' Emiliana Torrini hieronder de radio-edit van de single Speed of Dark: 

 

Klik hier voor alles van Torrini, Emiliana